2014. február 3., hétfő

Innováció a faldekorációban! Költöztethető Valérie Bergée Rugalmas Tükrök alkalmazása a home staging során


A legkülönlegesebb faldekoráció - az exkluzív Home Staging kellékeA faldekoráció mindig sarkalatos pont a home staging és a lakberendezés során. Ám találtam egy jolly jokert, ami a teret feldobja, odavonzza a tekintetet, segíti az ingatlan arculatának erősítését, gyönyörű látványt nyújt, exkluzivitást kölcsönöz és nem utolsó sorban, amennyiben a lakás eladásra kerül szinte nyomtalanul eltüntethető és tovább vihető a következő lakásba. Hacsak nem az új tulajdonos ezzel együtt kívánja megvásárolni az ingatlant, mert csak úgy, mint a lakásba, ebbe is beleszeretett, és nem szeretne megválni tőle!
Érthető ez az elragadtatás, hiszen egyedülálló faldekorációról van szó! Ez a befektetés a megfelelő környezetben mindenképpen megtérül! Lássuk miért verhetetlen home staging kellék egy Valérie Bergée Rugalmas Design Tükör!

Miből van a Rugalmas Tükör?


Anyaga AKRIL, foncsorrétege pedig egy ezüstösen csillogó fújt festékréteg. Szépsége összetéveszthető a hagyományos üvegtükörével, de élettartama többszöröse annak: szerkezete rugalmas, foncsorrétege pedig idővel sem kopik, és nem pattog le, ellentétben az üvegtükörrel, így annál sokkal időt állóbb.
Súlya légiesen könnyű, csupán töredéke az üvegtükör súlyának, így összehasonlíthatatlanul könnyebb hordozni, és akár falburkolatként is elbírja egy gipszkarton fal is!
Biztonságos! Nem vág, és nem törik, az üvegnél 17-szer ütésállóbb! Ha törik is, sehol egy üvegszilánk, az éle nem vág, szabad kézzel megfogható, biztonságosan szállítható. Jó hír designra érzékeny kisgyermekes családoknak, hogy ezentúl nekik sem kell lemondaniuk az exkluzív lakberendezésről,  mert a Rugalmas Tükröket labdával sem tudják összetörni a lurkók!
A megmunkálása is forradalmi, mivel egy művészien formatervezett Valérie Bergée Rugalmas Tükör kompozíciót merev üveg tükörből lehetetlen kivitelezni. Teljes falburkolatként pedig varázslatosan csillogó, egyben tér-duplázó eszköz. Ezt a tulajdonságát semmilyen más anyag nem képes pótolni.

Kiknek ajánlom?


Akiknek az ingatlana fiatalos ízlésvilágú, lendületes életet élőket célozhat meg. Abban az esetben, ha valamivel szeretnénk kitűnni, ha fontos, hogy magasabb kategóriába pozícionáljuk az ingatlanunkat, és nem szeretnénk erre mégsem milliókat költeni!
Ekkor a legjobb választás eladás előtt egy extravagáns, térformáló Rugalmas Design Tükör. Ez tehát nem minden lakásban alkalmazható, viszont azokban kötelező kellék az eladásnál, ahol elengedhetetlen az exkluzivitás és a lendületes életstílus bemutatása!

Miért utánozhatatlan dekorációs elem a Rugalmas Tükör a Home Staging során?


Mert egy szenzációs ötlet született meg Valérie Bergée által! A Tervezőnő feltalált egy mobilis és kímélő, ugyanakkor tartós, klikk-alapú rögzítési technikát, aminek segítségével szinte láthatatlanul eltávolítható a design tükör kompozíció a falról, így sérülésmentesen költöztethető, vagy akár egy tapétacsere, falfestés után is kifogástalanul visszarakható!
Továbbá annyira különleges, hogy garantáltan nem köszön vissza a versenytárs ingatlanokban! Egyediséget, extravaganciát és különlegességet kölcsönöz minden exkluzív ingatlannak! Ezzel lehet csak igazán kitűnni a piaci kínálatból! A „beleszeretős” faktor ezzel még erősebb lesz!

Hagyja, hogy lenyűgözze Önt is ez a megkapó elegancia és szépség! Tekintse meg Valérie Bergée által extravagáns eleganciában tervezett Rugalmas Tükörkompozíciókat a http://rugalmastukor.hu weboldalon, illetve kattintson a videóért!

http://youtu.be/aNDIudfxY18

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése