2015. január 17., szombat

Kiadó iroda az MSP Design villalakásában!

***Kivételes lehetőség, igazi ritkaság!***

Csodás villaházban, minőségi kialakítás, kiváló elhelyezkedés, exkluzív környezet!

Ha Önnek fontos, hogy ügyfeleit méltó és igényes körülmények között fogadja, akkor megtalálta a tökéletes irodát, ahol öröm lesz dolgozni! Ha 2-3 alkalmazottja is van, akkor is tökéletes megoldást kínál ez a lehetőség!

A II. kerületben, 1 megállóra a Széll Kálmán tértől, a Garas utca nyugodt részén, állandó parkolási lehetőség mellett KIADÓ egy kivételes adottságú, madárcsicsergős, világos, újszerű állapotú, impozáns villalakás egyik különálló szobája (kb. 10 nm) egy- vagy kétszemélyes irodának, illetve a közösségi térben 2 munkaállomásnak hely, illetve a közös részek használata (konyha, tárgyaló, fürdőszobák).

Alkalmas lehet terapeutáknak, üzletembereknek, 3-4 fős cégeknek is akár!

A lakás a villaház magasföldszintjén helyezkedik el, így az ügyfelek vagy vendégek a házba belépve könnyedén megtalálhatják azt!
A lakás kifogástalan állapotban van, lakberendezői tervek alapján IGÉNYESEN berendezett, kivitelezett és felújított: az amerikai konyhás térben modern konyhabútor beépített gépekkel a bérlő rendelkezésére áll.
A tárgyalóban 8-10 személy kényelmesen elfér.
A közösségi térben 6 munkaállomás került kialakításra, amelyből már csak 2 kiadó! A különálló iroda berendezését a bérlő saját ízlésére és igényére alakíthatja ki! A lakásban 2 igényes fürdőszoba is található.


A lakásban az MSP Design Lakberendező és Home Staging Stúdió mellett építőipari kivitelezéssel foglalkozó cég irodája kap helyet, elenyésző ügyfélforgalommal.

A lakásba hatalmas ablakokon árad be a fény, elosztása nagyszerű: a fogadótérbe lépvén az első fürdőszoba után találhatjuk a keleti tájolású, kiadó szobát, amely a belső kertrész felé néz, majd a konyha-tárgyaló-közösségi tér következik, végül a másik fürdőszoba. A terek rendkívül tágasak és fényesek! A lakáshoz egy erkély is tartozik!

A különálló iroda havi díja kiemelkedő ár/érték aránnyal: nettó 99.000.- Ft/hó REZSIVEL EGYÜTT (az árban benne foglaltatik a vízfogyasztás, az áram, a fűtés díja, a közös költség is, továbbá az internet használat és a heti takarítás díja is!)
A két munkaállomás díja 39.000.- Ft/db/hó. Együttes bérlés esetén kedvezményt adunk! 2 havi kaució és az első havi bérleti díj szükséges a szerződéskötéskor!


A tömegközlekedés a közelben található, illetve a Széll Kálmán tér, a Mammut bevásárlóközpont és a piac is, az infrastruktúrája egyedülálló! Kiváló elhelyezkedése tehát nem kétséges, a kényelmes, exkluzív környezet garantált!

Olyan igényes bérlőt keresünk, aki értékeli ezt a különlegességet, a kényelmet és a kiváló elhelyezkedést!

Azonnal költözhető, a lehető legjobb ajánlat a piacon! Ne maradjon le róla!

Érdemes személyesen is megnézni, akár hétvégén is!

A lakás az életben még szebb, mint a képeken!

Érdeklődni Dr. Miklós-Somogyi Patríciánál a +36 30 2688180-as telefonszámon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése