Home staging fotók

Az itt látható képeken döbbenetes különbségeket láthatunk a Home Staging előtti és utáni állapotokra. Az első képen az eredeti állapot látható, majd az újjávarázsolt tér következik! Az MSP Home Staging ingatlanfelkészítés minden esetben csodákra képes! Legyen az egy átalakítással kombinált verzió, vagy csak egy egyszerűbb alap ingatlanfelkészítés! És ami a legfontosabb: a sikeres végeredmény persze soha nem marad el! 

Ingatlanbefektetés - a tökéletes Home Staging


A dolgozószoba, vagy 3. hálószoba egy falbontásnak köszönhetően picit nagyobb lett, új parkettát kapott és a krémes falszín a megfelelő dekorációkkal nagyon hívogatóvá teszi a helyiséget!


A fürdőszoba funkcionálisan is átalakult: a kád helyett 2 személyes, jobban kihasználható zuhany került be, a mosdó is áthelyezésre került, ahogyan a wc is, és bidével bővítettük a funkciót. A színek a lakás színeivel harmonizálnak. A türkiz az egyik fő motívum :)


A másik fürdőszoba szintén letisztult, fehér s mogyorószín keveredéséből, amit a lila szín tesz élettel telivé.


A belépő kép egy keskenyebb előtérbe léptünk be korábban, ahonnan egy 1,85 m széles konyha nyílott, a két helyiséget egybenyitva kaptuk meg a végleges fogadóteret, ahol az előszobai funkción túl az étkező és a konyha is helyet kapott. A türkiz itt is megjelenik, uralja a teret és nagyon mutatós!


A nappali egyes részletei:
Szinte ugyanaz a tér, igaz? Semmi sem változott :)


 

 

 A letisztult zöldes hálószoba nagyon megnyugtató hatást kelt :)


Egy másik lakás - felújítással kombinált Home Staging...


Új bútorok, újjávarázsolt tölgyfapadló, szép tapéta, ami a funkciót is kijelöli, hívogató első benyomás


A fürdőben hófehér magasfényű csempe, kád és mosdószekrény és egy kis szín került elhelyezésre


A hálószobában új bútorok, a padló és a fal újult meg


 
A 2. hálószoba a funciójának és méretének megfelelően lett újrabútorozva, megmutatva a legjobb arcát

 
A belépő a legfontosabb az első benyomás szempontjából, így a konyha újjávarázsolása kötelező volt, ebben a belvárosi magas árú lakásbanSokkal tágasabb a tér a színeknek és a jobb elrendezésnek köszönhetően.


A nappali ketté volt választva két csőszobává, ám a fal lebontása után egy egész más életérzést tud közvetíteni és a benne rejlő lehetőséget megmutatja!


Egy kis lakás a belvárosban némi felújítás, nagy adag Home Staging és Styling...

 Egy klasszikus Home Staging - festés és újrabútorozás után egy teljesen új hangulat és hatalmas értéknövekmény!!!
 


  

 
A Home Staging színei és alapelvei csodásra képesek - 10 nap alatt eladva, 20 %-os hozam 1,5 hónap alatt


  

A tökéletes alap egy igazi ingatlanfelkészítéshez - "csak" a terek letisztítása, rendrakás, bútorok újrarendezése, egy helyiség átfestése és a tökéletes, hívogató hangulat megteremtése


A tökéletes első benyomás, a belépő kép!

 
  
Letisztult hálószoba

     
Rend és tisztaság a konyhában


A könyvespolcról a cuccok 70%-a eltűnt...

 
A nappali nem egy bútorraktár és a dekorációkat megfelelően kell elhelyezni, ahogy a bútorokat is!

   

Az emeleti hálószobák esztétikus és funkcionális berendezése által a vevők jobban látják a szobákban és így a házban rejlő lehetőséget! :)


Egy másik lakás - Átalakítás Home Staginggel kombinálva


Az eredetileg szinte üresnek ható, kopár környezet nem mutatta be a lakás vonzó adottságait. A Home Staging eredményeképpen berendezve látszik, hogy a szoba milyen tágas a franciaágy elhelyezése után is.

A kiürített lakás alapján nem tudjuk elképzelni a tér mélységét és méreteit, a bútorok segítik a szoba méreteit bemutatni, az MSP Home Staging alapelvei között szerepel a megfelelő bútorozottság is!


A korábbi színekkel és bútorokkal a szoba sötét és komor volt, holott nagyon világos volt a tér a hatalmas ablakoknak köszönhetően, a Home Stagingben a legfontosabb: legyen a szoba a lehető legvilágosabb!A korábbi konyha átalakult hálószobává, így jobban kihasználható lett a lakás, ez már magasabb szintű Home Staging eredménye, ekkor már magasabb összeget emészt fel az ingatlan felkészítése, ám az eredmény ebben az esetben még nagyobb megtérülés!A fürdőszoba új padlóburkolatot kapott, fokozva a tisztaság érzését, és harmóniát teremtve, és nem utolsó sorban világosítja a helyiséget.


Klasszikus Home Staging - kis ráfordítás, magas hozam!


A hálószoba eredeti elrendezése nem mutatta be a szoba adottságait. Az elfordított ággyal látható, hogy mekkora is a tér, mutasd a legjobb arcát - akár az MSP Home Staging jelszava is lehetne!A konyha rendezettsége nagyon fontos a vásárlási döntés meghozatalában. Az ingatlanfelkészítés alapszabálya szerint a konyha és a fürdő adja el a lakást.


A dolgozóban is fontos a rend. A polcokon is fontos a szellősség - a Home Staging másik alapelve szerint szellősnek, tágasnak kell bemutatni a tereket.


A fürdőszobában legyen minden letisztult! Ne legyenek gyerekjátékok, vagy flakonok mindenütt, csak ami díszként szolgál az maradhat! Letisztultság a Home Staging jelszava!


A szobákat is próbáljuk meg szellőssé tenni, ne zsúfoljuk tele bútorral!


A sok játék és holmi mögül a Home Staging eredményeképpen előbukkan a letisztult tér!


A Home Staging utáni képen sokkal látványosabb a tér, a két szoba kapcsolata és a tágasság érzete megnő.


Ha mindenütt sok a holmi az érdeklődő nem látja meg a lakás adta lehetőséget, mert a sok cucc, elvonja a figyelmét a lényegről! Az MSP Home Staging éppen ezért ezt hirdeti: pakoljunk el, és tisztítsuk meg az egész lakást!


Soha ne sötétben fotózzuk le a lakást! Az étkezőasztalt terítsük meg! A kabátokat tegyük el, a fotón semmiképpen ne legyen rajta ilyesmi! Tartsuk észben: a lakás legjobb arcának megmutatása a cél a Home Stagingben!


A sok polc és holmi elvonja a figyelmet a lényegről, és a sötétség miatt nem látszik, hogy milyen világos a lakás!


A fürdőszobában pakoljuk el a felmosót, a sokféle törölközőt, és mindent, ami nem illik a képbe :)A konyhában is szigorúan csak a díszítő elemek lehetnek a pulton, sehol egy lábas, a mosatlan, de még az elmosogatott tányérok felhalmozva sem lehetnek elől!


A nappaliban tilos a ruhaszárító, a porszívó és a létra, no meg a többi ehhez hasonló használati eszköz, hiszen ezeknek nem a nappaliban van a helye! A Home Staging alapelvek legfontosabbika a világosság - éppen ezért a redőnyöket húzzuk fel, hadd áradjon be minden fény!


A szobákban is a rendezettséget, a szellősséget kell megmutatni!


Az étkezőt mutassuk be egy asztallal és székekkel, még ha nem is használjuk annak! Home Staging szabály, hogy minden helyiséget funkciójának megfelelően kell bemutatni!


Ugyanaz a hálószoba a 3 képpáron: az egyik esetben lecsupaszítva. Azt ugyan láthatjuk, hogy mekkora a tér, és elfér egy franciaágy, ám vonzónak semmiképpen sem mondható a szoba! A teljesen üres tér pedig semmiféle támpontot nem kínál arra, hogy megállapítsuk a szoba méretét! Úgy néz ki, mintha egy berendezhetetlen kicsi lyuk lenne a szoba, holott ez egyáltalán nem igaz. A kisebb hálószobák térérzetének növelésében mindig hatalmas segítség lehet a tükrös tolóajtó!


Szintén egy hálószoba több arca! Ön melyiket választaná Home Staging előtt vagy után?Még néhány példa az üres szobákra! Üresen nem érzékelhetjük a teret reálisan! A berendezés elengedhetetlenül fontos!Ugyanazon fürdőszoba két arca: a letisztultabb verzióban a vevők könnyebben elképzelik magukat! Rend és tisztaság mindenütt - mondja a Home Staging.


Még több képért nézze meg a HOME STAGING BLOG fül alatt a bemutatott projektek képeit! nagyon tanulságosak!

1 megjegyzés:

  1. A titok: pénz, rend, profi fotók... A vanília és kávéillat már csak a helyszíni bónusz.

    VálaszTörlés