2013. november 21., csütörtök

Home staging előtte-utána

Ahogy ígértem, jönnek az átalakítás és home staging előtti és utáni képek az ominózus lakásról!

Ilyen volt a fogadótér, ez fogadta a betérő érdeklődőt. Az új impozáns étkező vonzóbb megjelenést biztosít, az első benyomás hatalmas erővel bír a vásárlási döntés meghozatalakor!


A tágas hálószobában a megfelelően elhelyezett bútorokkal bemutathatjuk, hogy mire alkalmas a tér és kiemelhetjük annak adottságait, a lakásban rejlő lehetőségekkel együtt!


A sarokba állított ágy egy 24 négyzetméretes szobában sem nem mutatós, sem nem ésszerű, sem nem kényelmes, nem értem mi motiválta a tulajdonost az elrendezéskor?
Az utána képen jól látható, hogy milyen nagy a tér az ágy megfelelő elhelyezésével.


A másik nézete a hálószobának szintén jól bemutatja a nagy ablakok és terek kínálta lehetőségeket!


Ez a kép páros jól mutatja, hogy mennyire tud vonzó lenni egy üres, kicsit lelakott lakás fotója, illetve hogy mennyit tud hozzáadni egy szép festés-parkettacsiszolás, és a jól berendezett összhatás a megfelelő színek kiválasztásával!


A lakás a hatalmas ablakoknak köszönhetően nagyon világos, de eredeti állapotában nem tudta megmutatni a benne rejtőző értéket! Ezt kell megmutatni egy home staging során!


A sok és össze nem illő bútor zsúfoltságot és összevisszaságot sugall, ebbe nem lehet beleszeretni, nem tudja elképzelni magát az érdeklődő, hogy itt lakjon! A komor színek színek sem segítik elő az eladást!


A fürdőszoba sokkal letisztultabb lett az új padlóburkolat által. A különböző felületek és a fehér szín maximális tisztaságot érzékeltetnek, ami a legnagyobb kívánalom egy fürdőszobával szemben!
 

A régi konyha teljesen átalakult, egy új hálószobává! Így most már eladhatóbb lett a lakás, hiszen mindig a plusz egy szoba hiányzik! Egy hálószobásként ez a tágas lakás nem volt jó helykihasználtságú!


A csodás új tölgyfapadló magáért beszél! A szoba így lett tökéletes!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése