2014. január 5., vasárnap

A mai ingatlanpiac néhány sajátossága, amiről jó ha tudunk az értékesítés megkezdése előtt



A fizetőképes kereslet szűkebb, mint korábban, ezzel szemben a kínálat nagyon nagy, ám ennek ellenére a vevők még sincsenek túl jó helyzetben. Erről jóval kevesebbet hallani! Ugyanis a kínálat színvonala jellemzően rendkívül alacsony a vevői elváráshoz képest. A vevő mindig a legjobbat akarja a pénzéért. Ő kitalálta és megfogalmazta magának az ideális paraméterekkel rendelkező ingatlant, ám legtöbbször nem talál a kínálatban ahhoz hasonlót, mivel ha van is, a legtöbben nem képesek belelátni a lakásokba annak a lehetőségét, hogy megvalósítható belőle az, amit korábban elképzeltek. Ebben persze nagy a szerepe az ingatlaneladók nemtörődömségének és/vagy igénytelenségének is. Ráadásul, akkor még szembe kell néznie a vevőnek azzal is, hogy ki fogja a munkát elvégezni, mennyibe fog kerülni, mit csinálok addig, amíg nem lesz készen, valóban azt kapom-e amit szeretnék, nem tudom elképzelni milyen lesz a végeredmény, vagyis a túl sok probléma lehetősége elriasztja a vevőket. 
Az ingatlaneladóknak tisztában kell lenniük azzal a ténnyel, hogy a mai ingatlanpiacon az egy nagyon jó eredménynek számít, ha eladjuk ingatlanunkat a megfelelő áron! Azaz az a minimum követelmény, hogy eladható legyen, azaz megvegye valaki. Az eladhatóság a legfontosabb! Ezzel együtt a milyen áron a másik kulcskérdés!
A cikk folytatásában holnap arról írok, hogy milyen kimenetekkel számolhat egy ingatlaneladó, amikor eladásra szánja a fejét!

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése