2014. május 12., hétfő

Az első Ille-Olla nagykövet és a Home Staging!

Az első ille-olla nagykövet én lettem!



Köszönöm a megtiszteltetést! A Facebook rajongókkal már korábban megosztottam a hírt, de most itt is nyilvánosságra hozom! :)

Így indította útjára nagykövet programját az ILLE-OLLA divatmárka, aminek első képviselője én lehetek, köszönöm!

"Akárhova megyek elképesztő, csodálatra méltó nőtársakkal találkozom. Ámulatba ejtő (cél)tudatossággal, bölcsességgel, motiváltsággal, kitartással, lendülettel, ötletekkel, alkotási vággyal és életkedvvel találkoztam. A nőtársaimban megtapasztalt értékeket még hosszan tudnám sorolni. 

Lenkével korábban megálmodtuk az ille-olla nőt, aki “kortalan, a szolid vagányság híve. Változatos személyiség, aki vonzza a tekinteteket. Vállalkozó szellemű és magabiztos, az élet minden területén megállja a helyét, gyorsan, határozottan tud döntést hozni. Szeret alkotni, megvalósítja álmait és vágyait, játékos kedve pedig határtalan.”
A világ tele van ilyen nőkkel. Itt élnek közöttünk, de legtöbbször mégsem hallunk róluk eleget.
Kik ők? Járjunk együtt utána! Mi megkeressük és bemutatjuk őket. Merítsünk erőt együtt belőlük!

Az ille-olla Nagykövet Programjával elkötelezte magát, hogy bemutassa a köztünk élő gyöngyszemeket, akik az élet nagy forgatagában nem tudnak úgy tündökölni, mint ahogy méltó lenne hozzájuk! 
Az ille-olla értéket képvisel!"

A velem készült riportot a linkre kattintva olvashatják: http://ille-olla.blogspot.hu/2014/04/elso-ille-olla-nagykovetunk-eletmottoja_25.html  









🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése