2014. augusztus 30., szombat

A pink-türkiz lakás Home Stagingjének hipergyors sikere

A Home Staging napok alatt bizonyított - újra!


A napokban bemutatott pink-türkiz néven futó lakás 10 nap alatt gazdára talált! Néhány napja a Polgári Otthon magazinban megjelent Home Stagingről szóló cikk címe is kísértetiesen rímel erre: "Hogyan adjunk el egy lakást 10 nap alatt?"


Emlékeztetőül: a lakást már 2 éve árulta a tulajdonos ingatlanos segítségével és anélkül is, sikertelenül. Az utolsó időszakban már 13,9 millió forintra csökkentették az árat, ám egyetlen ajánlat sem született, s így megállapodás sem. Miután a korábbiakban bemutatott módon felkészítettük a lakást az eladásra, felkerült a hirdetés az internetre, ám augusztus 8-a lévén nem égtek a vonalak, ilyenkor ugyanis ingatlanpiaci uborkaszezon van a külvárosi ingatlanok tekintetében, míg a belvárosban a készülődő diákok hada miatt minden lakás elkel, még a kevésbé jó adottságúak is! A tulajdonost biztattam, hogy augusztus végén, szeptember elején fog megjönni a vevő, legyen türelemmel! Ám nem sokáig kellett várni, 18-án megcsörrent a telefon, az érdeklődő a hirdetést és a fotókat látva még aznap szerette volna megnézni a lakást, több mint 1 órát eltöltve ott, kellemesen elbeszélgetve a tulajdonossal, ahol már az adásvételi szerződés részletei is előkerültek. Másnap reggel izgatottan hívta a tulajdonost újra a vevőjelölt, hogy egész éjszaka nem aludt, alig várta, hogy reggel legyen, és elmondhassa, hogy újra szeretné látni a lakást, ezúttal a családtagjaival együtt, és szeretnének ajánlatot is tenni! Az érdeklődő elmondta, hogy eredetileg nem is ilyen méretű lakást szeretett volna, de úgy érzi, hogy ebben a lakásban megtalálta az igazit, s ezért a hiányzó 2,5 millió forintot hitelként felveszi, hogy megszerezhesse az álomlakást!

Ez az igazi sikerstory, amikor az eladó és a vevő is boldog! Hiszen a vevő megkapta az álomlakást, ahol minden az ő igényeire van kitalálva és pont olyan, amilyenre vágyott, az eladó pedig 2 év után végre sikerrel lezárhatta a lakáseladási projektet, nem is akár milyen eredménnyel!!! A lakás vételára végül 15,3 millió forint lett, az adásvételi már meg is köttetett!
Számoljunk csak egy kicsit! Eredetileg ha figyelembe vesszük, hogy 13,9 millióból ingatlanost kellett volna fizetni és még az átlagos alku mértékét, azaz 10%-ot is levonunk, a lakás árából maximum 12 millió forint maradt volna a tulajdonos zsebében, ha el tudta volna adni ennyiért persze (ami tudjuk, hogy nem sikerült!), és ekkor nem lett volna elégedett, sőt inkább csalódottság érzése lett volna jellemző.

Ám szerencse a szerencsétlenségben, hogy ez a sikertelenség sodorta felém és a Home Staging felé Megbízómat, s így az ingatlanfelkészítésre előzetesen költött 450 ezer forintos összeget (munkálatok és a komplett Home Staging) is beszámítva nagyságrendileg 3 millió forinttal lett gazdagabb, amit most az épülő házára költhet! Egy ilyen értékű lakásnál ez az értéknövekmény rendkívül kiemelkedő nyereségnek számít! Ugyan, ki keres ennyi pénzt 1,5 hónap alatt?

A tulajdonos rendkívül hálás volt és utólag nagyon boldog, hogy mindvégig hallgatott rám és bízott bennem, én pedig rendkívül büszke vagyok rá, hogy kitartott és kőkeményen végigcsinálta a lakásfelkészítés teljes folyamatát. Persze most ő is büszke, hogy ilyen rendkívüli siker koronázta lépteit, nem várt gyorsasággal. Most a következő időszakra koncentrálhat: folytatódhat a házuk építése (amiben ki más is lehetne ezek után a lakberendezésért felelős tervező, mint én :)) és most már nyugodtan a napokban születendő új kisbabára is figyelmet szentelhet, nyugalomban!

NE FELEDJÜK! CSAK 1 TÖKÉLETES VEVŐT KELL TALÁLNUNK! Ha megfelelő módon kínáljuk a lakást, akkor ez nem egy lehetetlen küldetés, sőt rendkívül eredményesen sikerülhet! A következő részben kielemezzük a gyors eladás titkát, érdemes lesz tehát követni!

Röviden összefoglalva ezt tudja az MSP Home Staging! Ha Ön is hasonló cipőben jár, mint amiben néhány hete még Megbízóm is, vagyis nem sikerül eladni házát/lakását, akkor várom hívását, mert együtt biztosan sikerülni fog!!! Tárcsázzon, hogy Ön is kézbe vegye álmai megvalósítását!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése