2014. augusztus 13., szerda

Türkiz-pink kertvárosi idill Home Stagingje 2. rész

Új arculat Home Staging segítségével - a sikeres ingatlaneladás kulcsa


Íme a tegnap bemutatott lakás új arculata, kicsit másképp néz ki, de majd erről is mutatok előtte-utána fotókat!
A megbeszélt tennivalók elvégzése után a tulajdonos megküldte részemre az akkori állapotokat bemutató fotókat, hogy lássam mire kell készülni mikor megérkezünk a fotóssal. Nagyon nagy változás volt az eredeti állapotokhoz képest (erről is mutatok majd párosításokat), rengeteg energiát fektettek bele a tulajdonosok, ám a styling nélkül eléggé sivár volt még a tér. De jöttünk, láttunk és órákon át stylingoltunk, hogy a csodás fotók elkészülhessenek, és végre meghirdetésre kerülhessen ez a türkiz-pink vattacukor!
Keressük a különbségeket és elemezzük az érzést, amit egyik vagy másik fotó alapján érzünk! Nagyon finom különbségekről van szó, ám a hatás óriási! A stylingolt képeket Jurassza Zsófi készítette (www. jurassza.com)

Nappali styling előtt és után, csak néhány jól elhelyezett tárgyra van szükség, persze ez a legnehezebb! :)

 

 Még egy nappali styling előtt és után más szögből:


Kanapé részlet styling előtt és után, az érzés egészen más!Konyha élettel telibb lett a Home Staging stylingja után:

 

A konyhában csak néhány apró kiegészítő hiányzott, néhány Home Staging kellék, ami szinte kötelező: gyümölcsök, péksütik, még egy kis pink és türkiz:

 

A sötét asztal helyett fehéret tettünk, ami amellett hogy kisebb méretű, jobban megy a jelenlegi színekhez, ráadásul a térben sokkal jobban mutatott, ha elfordítottuk!


Az asztalt tehát elfordítottuk, kivettük a szőnyeget és a falat feldobtuk színben harmonizáló falmatricával, milyen más így, ugye?


 
Ugyan a styling előtti képen nem látszik a polc, de megérkezésünkkor teljesen üres volt, úgy nem maradhatott...  és az íróasztal környékét is felélesztettük egy picit!Hálószoba 1. styling előtt és után, egy kis fűszer, ami megbolondítja a látványt:


Hálószoba 2. styling előtt és után, milyen sivár az ágy és a polc, pedig már van némi szín és kiegészítő, de ez még nem volt elég, persze vigyázni kell, hogy nehogy túl sok legyen:

  


Ha úgy érzed, csak az a bizonyos plusz, egy ici-pici fűszer hiányzik az otthonodhoz, gyere el Home Staging képzéseinkre és lesd el a praktikákat, szerezd meg a helyed a legközelebbi alkalomra itt, kattints: http://msp-homestaging.hu


🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése