2014. augusztus 13., szerda

Türkiz-pink kertvárosi idill Home Stagingje 2. rész

Új arculat Home Staging segítségével - a sikeres ingatlaneladás kulcsa


Íme a tegnap bemutatott lakás új arculata, kicsit másképp néz ki, de majd erről is mutatok előtte-utána fotókat!
A megbeszélt tennivalók elvégzése után a tulajdonos megküldte részemre az akkori állapotokat bemutató fotókat, hogy lássam mire kell készülni mikor megérkezünk a fotóssal. Nagyon nagy változás volt az eredeti állapotokhoz képest (erről is mutatok majd párosításokat), rengeteg energiát fektettek bele a tulajdonosok, ám a styling nélkül eléggé sivár volt még a tér. De jöttünk, láttunk és órákon át stylingoltunk, hogy a csodás fotók elkészülhessenek, és végre meghirdetésre kerülhessen ez a türkiz-pink vattacukor!
Keressük a különbségeket és elemezzük az érzést, amit egyik vagy másik fotó alapján érzünk! Nagyon finom különbségekről van szó, ám a hatás óriási! A stylingolt képeket Jurassza Zsófi készítette (www. jurassza.com)

Nappali styling előtt és után, csak néhány jól elhelyezett tárgyra van szükség, persze ez a legnehezebb! :)

 

 Még egy nappali styling előtt és után más szögből:


Kanapé részlet styling előtt és után, az érzés egészen más!Konyha élettel telibb lett a Home Staging stylingja után:

 

A konyhában csak néhány apró kiegészítő hiányzott, néhány Home Staging kellék, ami szinte kötelező: gyümölcsök, péksütik, még egy kis pink és türkiz:

 

A sötét asztal helyett fehéret tettünk, ami amellett hogy kisebb méretű, jobban megy a jelenlegi színekhez, ráadásul a térben sokkal jobban mutatott, ha elfordítottuk!


Az asztalt tehát elfordítottuk, kivettük a szőnyeget és a falat feldobtuk színben harmonizáló falmatricával, milyen más így, ugye?


 
Ugyan a styling előtti képen nem látszik a polc, de megérkezésünkkor teljesen üres volt, úgy nem maradhatott...  és az íróasztal környékét is felélesztettük egy picit!Hálószoba 1. styling előtt és után, egy kis fűszer, ami megbolondítja a látványt:


Hálószoba 2. styling előtt és után, milyen sivár az ágy és a polc, pedig már van némi szín és kiegészítő, de ez még nem volt elég, persze vigyázni kell, hogy nehogy túl sok legyen:

  


Ha Ön is úgy érzi, csak az a bizonyos plusz, egy ici-pici fűszer hiányzik az otthonához, keressen fel minket bátran az msp@msp-homestaging.hu címen vagy a +36 30 268-8180-as telefonszámon! Vagy ha úgy érzi a Home Staginggel egyedül is elboldogul a tanácsaim alapján, ám a stylingnál megakadt, akkor is várom megkeresését! Együtt sikerülni fog eladni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése