2015. március 4., szerda

Az első kezdő Home Staging Workshop visszajelzései

Nagyon jól sikerült az első kezdő Home Staging Workshop, amint azt a beszámolóból is látható volt! A legnagyobb elismerés számomra, hogy az összes résztvevő szeretne jönni a Haladó Home Staging Workshopra áprilisban!

Mit mondtak a Workshop után a résztvevők? Szemezgetés...

Lang Tímea így nyilatkozott:
"Minden nagyon szuper volt! Pont azt kaptam, vagy egy picit többet, mint amire számítottam! :) Szuper közösség, más nézőpontok! Egy csomó új információt kaptam, segített közelebb jutni az álmaimhoz és egy új élethez! Köszönöm!:)"
C. Szabó Helga (business coach - Nők a topon) így nyilatkozott: "Ha valaki szeretné eladni a lakását gyorsan és magasabb áron, akkor ez a must have alapbefektetés, amit meg kell lépnie! Minden kérdésére/bizonytalanságára/ kétségére választ kaphat személyre szabottan és egy 15 fős tesztbázison tudja lemérni a lehetőségeket!"Andrea a következőket mondta a workshop 2. napján: "Nagyon inspiráló és informatív volt! Nagyon jó, hogy volt lehetőség a gyakorlatban is kipróbálni a dolgokat! Ötletesnek találtam, hogy a jelentkezők közül lett kiválasztva valakinek a lakása ehhez! Azoknak ajánlanám, akik már tudnak ezt-azt a témáról, de profi előadótól tanulnának!"

Nagyon köszönjük mindannyiótoknak a részvételt! :) Nagyon örülök, hogy ilyen jó kis csapat jött össze :)

Már csak egy hely van szombatra! Aki szeretne részt venni egy ilyen jó hangulatú, inspiráló és hasznos Workshopon azt szeretettel várjuk!
Ide kattints a jelentkezéshez: http://msp-homestaging.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése