2015. április 29., szerda

Pesterzsébeti fészek - Home Staging módra 2. rész

A kijelölt tennivalók elvégzése után (eltelt néhány hónap) jöhetett az ellenőrző képek megküldése.
Legfontosabb elvégzendő feladatok a következők voltak:
1. festés egységes krém színben
2. dekorációk, bútorok beszerzése, már a majdani új lakásba a korábbi több helyről összevadászott bútorok helyett
3. javítások, kilincsek cseréje
4. bejárati ajtó cseréje

A konyha és a fürdőszoba tökéletes állapotban volt, szerencsére, hisz ez a 2 helyiség a legfontosabb az eladásnál! Szükséges volt azonban egy hangulat, vonzó élettér, egy életérzés megteremtésére, amibe a vevők bele tudják képzelni magukat. :)

Ezúttal az ellenőrző képek, amelyet a tulajdonos küldött a fotózás előtt kb. 1 héttel. Ezek alapján a fennmaradó tennivalók elvégzése következhetett, a hiányzó kellékek és dekorációk beszerzése. A következőkben már a fotózás és a végeredmény következik.
🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése