2015. április 27., hétfő

Újra kezdő Home Staging Workshop!

Örömmel tudatjuk, hogy ettől a pillanattól kezdve újra lehetőség van részt venni kezdő Home Staging Workshopon!

Az időpont május 9. és 16.
Minden információ elérhető már, a jelentkezéshez ide kattints: http://msp-homestaging.hu/!

Néhány referencia az előzőekről:

Lang Tímea így nyilatkozott: 

"Minden nagyon szuper volt! Pont azt kaptam, vagy egy picit többet, mint amire számítottam! :) Szuper közösség, más nézőpontok! Egy csomó új információt kaptam, segített közelebb jutni az álmaimhoz és egy új élethez! Köszönöm!:)"

C. Szabó Helga (business coach - Nők a topon) így nyilatkozott:

"Ha valaki szeretné eladni a lakását gyorsan és magasabb áron, akkor ez a must have alapbefektetés, amit meg kell lépnie! Minden kérdésére/bizonytalanságára/ kétségére választ kaphat személyre szabottan és egy 15 fős tesztbázison tudja lemérni a lehetőségeket!" 
Andrea a következőket mondta a workshop 2. napján: 

"Nagyon inspiráló és informatív volt! Nagyon jó, hogy volt lehetőség a gyakorlatban is kipróbálni a dolgokat! Ötletesnek találtam, hogy a jelentkezők közül lett kiválasztva valakinek a lakása ehhez! Azoknak ajánlanám, akik már tudnak ezt-azt a témáról, de profi előadótól tanulnának!"


Várjuk az érdeklődőket szeretettel, akár lakberendező, belsőépítész, építész vagy, akár csak lakberendezés után érdeklődő, és világ életedben a bútorokat tologattad :) vagy ha ingatlanbefektetéssel szeretnél foglalkozni és szeretnéd megtudni, hogyan kell egy ingatlan értékét jelentősen megnövelni! Bármelyik legyen is, itt a helyed :)
Várunk, a jelentkezéshez ide kattints: http://msp-homestaging.hu/!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése