2015. június 6., szombat

Egy kedves levél a "Pesterzsébeti fészek" Home Staging projekt tulajdonosától :)


Tegnap kaptam ezt a levelet Ákostól, aki a május elején bemutatott csodás 2 szobás pesterzsébeti lakás tulajdonosa volt. Leírta saját szemszögéből az egész lakáseladási és Home Staging folyamatot és a végeredményt! :)
A levél ilyen precízen szerkesztett volt, ahogy a tulajdonosok is nagyon felkészültek voltak az egész folyamat során!
Ilyen ügyfelekről csak álmodni lehet és engem sorra ilyen kiváló ügyfelek bíznak meg, akik maximálisan elhivatottak a tökéletes végeredményért és maximálisan beleteszik magukat a felkészítés folyamatába! Köszönöm Nektek!

Íme a levél, olvassátok szeretettel:

"HomeStaging tapasztalat - "Pesterzsébeti fészek"

ELŐKÉSZÜLET
A homestaging-ről mint fogalomról kb. 2 évvel ezelőtt hallottam először. Akkor még nem értettem, hogy mi is ez az egész,  most viszont hogy 1 hét alatt sikerült eladni a lakásunkat ráadásul az általunk tervezett ár fölött 15%-kal, beláttam mekkora jelentősége van.

Amikor eldöntöttük, hogy eladjuk a lakásunkat, rövid keresés után megtaláltuk Patrícia honlapját és nagyon megtetszettek az eddigi munkái. Pár héttel később már a nappalinkban beszélgettünk vele és kollégájával, az elképzeléseinkről. Minden helységet alaposan végigjártunk és részletesen megbeszéltük a teendőket (falszín,tapéta, bútorok, függöny, kiegészítők, stb.).  

MUNKA
Februárban kész voltunk a  festéssel, és szép lassan lecseréltük az otthonról hozott ifjúsági bútorainkat normál bútorzatra. Mi imádjuk az IKEA-t, ezért szinte mindent onnan szereztünk be. 

Ahogy haladtunk a kívánt végeredmény felé, egyre több levelet váltottunk Patríciával. Milyen függöny kerüljön a nappaliba, milyen színűek legyenek a díszpárnák, hány kép kell a nappaliba ... 

Április végére elkészültünk és eljött a várva várt fotózás napja. Hajnalban keltünk, hogy rend és tisztaság legyen mindenütt. Azóta tudom, hogy 2 óra a szintidőm, hogy a lakás összes ablakát kívül belül tökéletesre tisztítsam. A makulátlan tisztaságra nagy hangsúlyt fektettünk nemcsak a fotózásra, hanem a vevők fogadása előtt is. Higgyétek el megéri a befektetett munka!

FOTÓZÁS
Reggel kilenckor kezdetét vette a munka. Helységről helységre haladtunk. Patrícia elvégezte az utolsó simításokat Zsófi pedig serényen kattintott. Az az igazság, hogy annyira magabiztosak voltak, hogy biztos voltam benne, hogy szuper lesz a végeredmény.
Délután kettőre fejeztük be az 50 négyzetméteres lakás fotózását és bevallom a végére hulla fáradtak voltunk. Este megkaptuk az első képeket és megdöbbentünk. Azt éreztük, hogy jól sikerült felkészíteni a lakást, de a képek annyira, de annyira jól sikerültek, hogy nem hittünk a szemünknek. 

 A VEVŐ
Szombat éjjel tettem fel az ingatlan.com-ra a hirdetést Patrícia javaslatára 15%-ákkal az általunk "reálisnak" gondolt ár felett. Azóta már azt is tudom nincs olyan, hogy reális ár. Minden annyit ér amennyiért megveszik és nem kell azzal foglalkozni, hogy a szomszéd utcában a lakásokat több millióval kevesebbért hirdetik.
Másnap már ketten megnézték, majd rá egy hétre még ketten. Mindketten tettek ajánlatot, amiből az egyiket elfogadtuk.
Nem telt el 168 óra a meghirdetés óta és megvolt a VEVŐ. Ezt mi egy fantasztikus eredménynek tartjuk. Abban bíztunk, hogy gyorsan eladjuk, de erre nem számítottunk.

TOVÁBB
Nem kérdés, hogy a következő lakás projektet is Patríciával és csapatával tervezzük.

Köszönjük! 

Niki és Ákos"

Még egyszer én is köszönöm, várom a folytatást, bármikor állok a rendelkezésetekre :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése