2015. július 29., szerda

Belvárosi álomotthon - ez már több, mint Home Staging 6. rész

Nagyon felpörögtek az események a munkálatok utolsó óráiban.
Néhány órával később a takarítással egy időben megérkeztek a bútorok, minden a helyére került, de azért még volt mit csinálni, amíg Zsófi (Jurassza Zsófia) fotózott egy-egy helyiséget, ami fotózásra készen állt, addig a többi helyiségben lázas munka folyt. Látható hogy milyen üresek még a terek, de már alakul. Hihetetlen, hogy 9 hét alatt elkészült minden, volt némi fennakadás, de melyik felújításnál nincs ilyen? 


Holnap jönnek az elkészült profi képek, amik ugyan korábban már publikálásra kerültek, de most a folyamat végén nyernek igazán értelmet :)

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése