2015. július 17., péntek

Milyen jó montázskészítő programot találtam! :) Próbáljátok ki!!!


Reméljük mindenkinek jól telik a nyár, mi is eltűntünk egy picit, de mostantól sűrűbben jövünk az elmúlt hetek élménybeszámolóival, hiszen ugyan a pihenésnek is teret engedtünk, de azért a projektekből sem volt hiány! :)

FundaHome montázskészítő program :)


Elsőként a legizgalmasabb, amivel találkoztam: a minap jól eljátszottam a FundaHome nevű montázskészítő programmal! :) (otthonokesmegoldasok.hu oldalán találjátok.)
Az eredmény a képeken látható, nem tartott tovább néhány percnél, míg teljesen átláttam a rendszert és újabb néhány perc alatt számtalan montázs készült, nagyon inspiráló volt, csak úgy jöttek az ötletek, segítette a továbbgondolást és kikapcsolódásnak sem volt utolsó, sőt a stílusérzék fejlesztésére is kiválóan bevethető, továbbá a színek és a tér harmóniájának meglátásában is nagy segítségünkre lehet!
Kinek mire van szüksége! :) Ennek a programnak a segítségével bárki megtalálhatja a tökéletes enteriőrt magának vagy segíthet annak kigondolásában!

Az első montázsokat korábbi projektjeink hangulatához igazítottuk, szerintem elég jól sikerült visszaadni a virágminta, az arany és a bronz csillogásának összhangját :) Természetesen nem cél, hogy tökéletesen ugyanazt modellezzük, mint ami a végső kép lesz, hiszen a montázzsal a célunk az inspiráció, az ötletek megindítása és a hangulat visszaadása, amivel a konkrétumok irányába indulhatunk el! És mivel a már elkészült projektek feelingjét is létre lehetett ezzel hozni, ez fordítva is maximálisan működik. Mit gondoltok, ha a montázs alapján indultunk volna, eljutottunk volna a megszületett végeredményhez? 

Íme az első: "Aranyban pompázó" nevet adtuk neki! Hogy tetszik?


És a korábban elkészült enteriőr fotói:

 

A második konkrét projekthez készült hangulati kép életvidám, fiatalos enteriőrt mutat be.


A valóságban így nézett ki. Szerintem a montázs itt is hűen tükrözi a tér hangulatát :)




Kiknek ajánlom és miért? 


Inspiráló, ötleteléshez kiváló, és segít eligazodni a színek és a vizuális képi megjelenítés világában még a kevésbé gyakorlottak számára is.

Könnyű a használata, a terek kifejezetten sokfélék, mindenki megtalálhatja azt a vagy semleges hátteret, amiben  megalkothatja azt a teret, amit látni szeretne vagy egy hasonlót, mint ami segíti az elképzelésünk vizuális megjelenítését. Nagy segítség lehet azoknak is, akiknek nehezen megy a terekben rejlő lehetőségek meglátása vagy egy hangulat elképzelése. S nem utolsó sorban a szakmabelieknek is segítségére lehet munkájukban!

Jó szórakozást mindenkinek és hasznos időtöltést mindazoknak, akik szeretnék valóban látni a színeket és a tereket az elképzeléseknek megfelelően! Kockázatmentesen próbálkozhatunk, sokféle dolgot kipróbálhatunk, és egyből láthatjuk is a végeredményt, csak nehogy nagyon beleszeressünk, mert akkor nem szabadulunk :)

A programot az otthonokesmegoldasok.hu oldalán találjátok, amit egyébként is javaslok a figyelmetekbe, hiszen szuper tippek, aktualitások és tudásanyagok vannak összegyűjtve, a lakberendezés és otthonteremtés téma iránt érdeklődőknek kötelező! :) Remélem nagyon sok hasznos tartalmat találtok az oldalon!

És még 2 montázs a végére: ezek a most kezdődő projektjeinkhez készültek, már elkezdtük az ötletelést az ügyfelekkel együtt. Azt látom, hogy nagyban megkönnyíti az együtt gondolkodást és egy laikus számára is sokkal inkább kézzelfoghatóvá válik mindaz, amiről beszélünk, hiszen ezáltal néhány perc alatt a monitor előtt ülve, képben is át tudjuk adni, ami a fejünkben megjelenik, s így sokkal gördülékenyebben megy a munka, hisz jobban értjük egymást!

A mostani személyes kedvencem a meleg szürkék, a rózsaszín és fukszia árnyalataival kombinálva! Ha megszületik a végeredmény természetesen azt is megosztjuk Veletek! :)

Próbáljátok ki Ti is, hogy mit tudtok kihozni belőle :)
JÓ SZÓRAKOZÁST!


Itt érhető el: (otthonokesmegoldasok.hu)

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése