2015. október 22., csütörtök

A legutóbbi Kezdő Home Staging Workshop előtte-utána fotói

Ahogy azt korábban írtam a kezdő Home Staging Workshop második napja egy konkrét felkészítésre váró lakásban zajlik, hogy a gyakorlatban is megtapasztalhassák a résztvevők a Home Staging részleteiben rejlő erőt! Miután átbeszéljük a konkrét célcsoportot, az árazást, a lakás előnyeit és hátrányait, megválaszoljuk az összes felmerülő kérdést, az ott lévő és hozott kiegészítőkkel átrendezzük, kipakoljuk, kitakarítjuk (ha szükséges) az egyes helyiségek egyes nézeteit, majd részletes listát készítünk a további elvégzendő feladatokról. 

A cél kettős: a tulajdonos teljes ingatlanfelkészítési tanácsadásban részesül, aminek eredményeképpen olyan lakást tud majd a piacra dobni, ami a lehető legértékesebb a vevő számára, illetve a résztvevők iránymutatással, illetve önállóan csapatban gondolkodva, átismételve az elméleti szabályokat a gyakorlatban tevőlegesen is megtapasztalják a változtatásban rejlő erőt, hogy lássák milyen apró részleteken múlik a tökéletes végeredmény megszületése. A visszajelzések alapján elmondható, hogy a legnagyobb érték, hogy lehetőség van a próbálkozásra, a kérdések feltételére, és valódi tudás megszerzésére, amit a tapasztalat által teszünk belsővé! 
Ugyan a képeken látható változás nem mindig látványos, de ebben az esetben az nem is cél, hanem a fentiek megtapasztalása... Az igazán látványos különbség a piacra dobáskor lesz megtapasztalható. Nyilván erről is beszámolok majd a jövőben!

Ha valaki szeretné megtapasztalni a Home Staging erejét egy workshop keretében és szeretné elsajátítani az ingatlanfelkészítés csínját-bínját, vagy ha szeretné, hogy egy csapat felkészítse a lakását az eladásra és személyre szabott Home Staging tanácsokat kapjon, annak jó hírem van: 2015. november 24-én és december 1-jén idén utoljára lesz kezdő Home Staging Workshop! Ide kattints a jelentkezéshez: http://msp-homestaging.hu





🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

2 megjegyzés: