2015. október 19., hétfő

Milyen egy kezdő Home Staging Workshop?

Olyan régóta szeretnék részletesebben beszámolni a Home Staging Workshopokról, hogy egy pici betekintést nyerhessen az, akit ez mélyebben érdekel, most végre itt van egy hosszabb összefoglaló képekkel :)

Kis kiegészítést teszek 2019. február 9-én :)

Ma már továbbfejlődött a rendszer, ez a képzés kettévált egy félnapos alapképzésre, amely a Home Staging szemlélet alapjairól szól, illetve a 2 napos gyakorlati Home Staging workshopra, ahol a bejegyzésben részletezetteket tanuljuk meg, majd a gyakorlatban kipróbáljuk, hogy mit érdemes egy konkrét ingatlanban megvalósítani eladás előtt, beárazzuk, célcsoportot elemzünk, meghatározzuk az előnyös és hátrányos tulajdonságait az ingatlannak, végül megalkotjuk a legjobb arcát, hogy a látványos részt meg is tapasztaljuk!

Ezentúl ma már összesen 10 képzésünk van, 4 szinten, van ami egymásra épül, van amit párhuzamosan lehet végezni, egy biztos, minden képzésünk alapja a Legféltettebb Home Staging titkaim alapképzés!

Mindenki kiválaszthatja, hogy a Home Staging, ingatlan-értéknövelés, ingatlanbefektetés, ingatlanértékesítés, ingatlanfelújítás, ingatlanértékesítési styling témakörében mi az ami érdekli mélyrehatóan, és annak megfelelően kezdheti a tanulást.

Jelenleg 4 féle tanfolyam érhető el online formában, vagyis korábbi előadások professzionális felvételeit lehet meghallgatni az online felületünkön keresztül, minden kiegészítő anyaggal együtt, saját ütemben haladva, akárhányszor újranézve. http://onlinetanfolyam.msp-design.hu

A többi képzésünkön személyesen tudsz részt venni, ezek már magasabb szintűek, illetve gyakorlati oktatást is tartalmaznak.

Nézd meg tehát korábbi képes összefoglalómat egy Home Staging workshopról, és várunk a legközelebbi alkalmon! Alapképzésre itt tudsz jelentkezni:http://msp-homestaging.hu, az azt követő gyakorlati workshopra pedig ezt követően teheted meg: http://msp-homestaging.hu/gyakorlati-home-staging-workshop/ Szerezd meg a helyed most! Várunk szeretettel!

Jöjjön tehát a korábbi beszámoló:

Újabb csapat gyűlt össze a kezdő Home Staging Workshopon október elején :)

Kik vesznek részt egy Home Staging Workshopon?


Az összetétel mindig más, viszont mindenki számára hasznos volt a tartalom, nagyon köszönöm a visszajelzéseket! :) A résztvevők között lakberendezők, ingatlanközvetítők, ingatlanbefektetők vagy ingatlanbefektetésben gondolkozók, olyanok, akik a saját lakásukat szeretnék eladni minél gyorsabban és milliókkal többért, illetve vannak olyanok is, akik mindig is érdeklődtek a lakberendezés iránt és ez az új terület nagyon vonzó számukra és szeretnék kipróbálni magukat, hogy új irányt vegyen az életük!

Miről szól a kezdő Home Staging Workshop?


Az első napon áttekintjük a Home Staging szemléletét, megtanuljuk mit kell tudni a lakberendezésről az ingatlanfelkészítés kapcsán, aztán az ingatlanpiaci folyamatokra is rápillantunk, elsajátítjuk a megfelelő marketing fogásokat, hogy miként kell piacra dobni egy lakást, továbbá beszélünk a megtérülésről, hogy a befektetésünk miként térül meg, mennyit kell és szabad rákölteni egy lakásra eladás előtt, valamint sok szó esik arról, hogy mi van az eladó és mi a vevő fejében, mert az egésznek ez az alapja, vagyis milyen pszichológiai tényezők azok, amik befolyásolják az adásvétel létrejöttét. Aztán sok-sok fénykép alapján a konkrét tennivalókat megmutatom, illetve példákkal illusztrálom az elmondottakat!
De legfőképp választ kapnak a résztvevők minden kérdésükre, illetve iránymutatást, hogy az egyes témákban hol tudnak elmélyülni és mire van szükség, hogy a saját céljaikat elérjék! Így az anyag mindig a jelenlévőktől függően is alakul, és ezt nagyon szeretem benne!

A második, gyakorlati napon


A második napon átbeszéljük a házi feladatot, ami alapján az első napon tanultakat egy konkrét lakásra kell alkalmazni. A helyszín az egyik résztvevő ingatlana, amit éppen értékesítésre szán, s előtte fel szeretné készíteni az eladásra, itt mindenki a saját tapasztalata alapján sajátíthatja el az elméletben elmondottakat! Sőt ténylegesen helyiségről helyiségre végigmegyünk a lakáson, és amit lehet 50 perc alatt meg is valósítunk a tennivalókból, több féle variációt is kipróbálva, hogy mutat jobban az adott helyiség, a többi feladatot pedig kijelöljük a tulajdonos számára.

Legközelebb november 24-én és december 1-jén lesz kezdő Home Staging Workshop, de addig még egy haladó csoport is indul a korábban kezdő Home Staging Workshopot végzetteknek október 20-án.
Jelentkezni a kezdő Home Staging Workshopra itt lehet, kattints: http://msp-homestaging.hu

 



 


Készül az átalakulás, lázas munkában...

 


 
 

A konklúziók átbeszélése, további teendők kijelölése

 




Ha szeretnél Te is részese lenni egy ilyen csapatnak, gyere el, ide kattints:  http://msp-homestaging.hu
Várunk szeretettel, Patrícia

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése