2015. október 16., péntek

Újabb Home Staging előtte-utána képek

Ahogy azt a facebook oldalunkon is láthattátok, illetve itt a blogon is hírt adtunk egy belvárosi ékszerdoboz elkészültéről, most szeretném bemutatni a lakás előtte utána képeit! 

Ebbe a térbe lépünk be, így nagyon nem mindegy, hogy milyen is az első benyomás! Világos falak, a korábban hiányzó konyhabútor helyett, letisztult fehér konyha került beépítésre. Csodás függöny az elegancia és finomság jegyében. A kétszemélyes asztal is szépen elfért. A nyílászárók is fel lettek újítva! Itt minden készen áll, hogy valaki beköltözhessen! A Home Staginggel éppen ez a cél: létrehozni egy olyan enteriőrt, ami a lehető legtöbb embernek tetszik, tágas, világos és teljesen kész az új lakó fogadására! Hogy azt érezhesse a vevő: ITT MINDEN KÉSZEN ÁLL ARRA HOGY BEKÖLTÖZZEK!


A szobába belépve funkciójának megfelelően berendezve, tágas, világos, látványos tér tárul elénk! 

 

A fürdőszobában a szaniterek egy része cserére szorult, de a makulátlan tisztaságé volt a főszerep és hogy a tereket letisztítottuk!


A galérián hálószobát rendeztünk be egy olvasósarokkal, funkcionális, letisztult és nagyon jól eladható!


 A következő bejegyzésben megmutatom, hogy mi a különbség a már felújított, sőt berendezett lakás és az általam TÜNDÉRPOROS változatnak kikiáltott, fotózásra stylingolt verzió közötti különbség!

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése