2016. augusztus 14., vasárnap

Egy Home Staging Workshop résztvevő fantasztikus sikere

Újabb Home Staging sikerstoryt ünnepelhetünk! :)

Judit, a nyár előtti utolsó kezdő Home Staging Workshop résztvevője a napokban írt nekem:
"A lakásra tegnap ajánlatot tett egy vevő a meghirdetett áron, alku nélkül 27,99-ért. :) Ma megyünk az ügyvédjéhez. Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy ez is egy home staging sikersztori. A meghirdetés után 2 héttel kelt el, pedig végig úgy éreztem, hogy nagyon túláraztam.
Összesen kb. 500 ezret költöttünk rá és kiköltöztünk belőle. Korábban egyébként 25 milliót gondoltam reális árnak a Home Staging után.
Köszi még egyszer a segítségedet! :)"
Ez gyorsan ment! GRATULÁLOK! A kezdő és haladó Home Staging Workshop után 2 héttel már a piacon volt a lakás egy teljesen új köntösben! Nézzétek az előtte-utána fotókat! Szerintem nagyon látványos a különbség és én ott sem voltam! ;) Szuper, nem?

A nappali több körben esett át javuláson, de a végeredmény csodásan megmutatja, amit a kezdő Home Staging Workshopon tanulunk!


A hálószobában teljes átalakulásnak lehetünk tanúi, ahogy a nappaliban is. A célcsoport sokkal jobban bele tudja magát képzelni ebbe a lakásba.


A konyha is sokkal vonzóbb képet mutat. Eredeti állapotában is tiszta és rendezett volt, de az élet és a színek hiányoztak...


A fürdőszobában takarítás, dekorálás és a tér jobb megmutatása volt a cél.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése