2013. október 29., kedd

Miről nem írtam és miről fogok?

Rohan az idő, már megint eltelt egy hónap, és annyi, de annyi mindenről szerettem volna írni, de a rengeteg szép feladat távol tartott az írástól. Terveim között szerepel írni az épp folyó munkálatokról, dokumentálni néhány részletet, bepillantást engedni a kulisszatitkokba, hogy bárki megismerhesse, hogy miként is zajlik egy home staging projekt, egy ingatlan értékesítési folyamat, miként kezdődik a felkészülés, milyen kérdések merülnek fel a megbízókban a kezdetekben, illetve hogyan zajlik az egész folyamat odáig, hogy az ingatlan megjelenik a piacon és azon túl is. A felkészítés egyes fázisait is szeretném bemutatni, illetve az értékesítési folyamatban szerzett tapasztalatokat és tanulságokat is, amelyekből mindenki sokat tanulhat. Így érdemes lesz folyamatosan nyomon követni a blogot, hiszen a közeljövőben gyakrabban jelentkezem hasznos és érdekes írásokkal, remélhetőleg az Olvasók megelégedésére.

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése