2013. november 11., hétfő

Bepillantás egy átalakítással kombinált home staging projektbe - II. rész

Egy átalakítással kombinált home staging projekt bemutatása - II. rész

Miután legutóbbi bejegyzésemben fejtegettem, hogy a home staginggel csak illúziót lehet-e kelteni, aminek a vége a vevő csalódottsága, most megmutatom, hogy a múltkor elkezdett projekt esetén a tervek szerint az értéknövekedés milyen okokkal magyarázható:

1. Térbeli átrendezés, átalakítás - funkcióbővítés, amellyel a lakás átalakul nappali + 2 hálószobássá, milliókkal növelve meg az értékét:
  • A korábbi konyha helyén kialakításra kerül egy 12 négyzetméternél nagyobb második hálószoba.
  • A hatalmas fogadótérben étkezőt helyezünk el.
  • A 30 négyzetméternél is nagyobb nappaliból amerikai konyhás közösségi teret hozunk létre, amely a társasági élet központja lehet.
2. Részleges felújítás, amelynek eredményeképpen a lakás nemcsak szebbé válik, hanem valóban új és tiszta lesz mindenhol a padló és a fal, ami a tereket határolja:
  • Komplett festés, díszítő tapéta elhelyezése
  • tölgyfa parketta megújítása, az új hálószobában új tölgyfa parketta lefektetése
  • a kialakuló új konyha burkolatának kialakítása, új villamos szerelvényekkel, vízkiállásokkal
  • a fürdő és wc helyiségek padlójának újraburkolása
  • a wc komplett cseréje
3. Vonzó megjelenés a home staging által, amellyel a megfelelő életérzést közvetítjük.

A vonzó külsővel elérjük azt, hogy aki abban a kerületrészben vagy kerületben keres hasonló méretű és szobaszámú lakást, az mindenképpen ezt válassza, mert beleszeretett! Ez ugyan nem értéknövekedést jelentő tétel a lakás adottságait tekintve, azonban az érzelmekre hatva mégis rendkívüli árfelhajtó szereppel bír. A megfelelő berendezési tárgyak, bútorok és dekorációk elhelyezése adott esetben akár százezrekkel vagy milliókkal is megnövelheti a végső vételárat, vonzó életteret kínálva, de legalábbis ezáltal válik elérhetővé a korábban elképzelhetetlen: a gyors eladás, a lehető legjobb áron!

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése