2014. február 21., péntek

Hogyan alkalmazható az egyik legfontosabb Home Staging alapelv, az elszemélytelenítés lakott lakások esetén?


Folytatva a hétfőn elkezdett eszmefuttatást a lakott lakásokról, sokszor felmerül a kérdés, hogy mennyire lehet élhető a tulajdonosok számára egy teljesen elszemélytelenített lakás?

Ahogy kifejtettem a korábbiakban, az eladóknak meg kell érteniük, hogy az eladási döntéstől az ingatlan már nem az övék, hanem a leendő vevőé, és a célért áldozatokat kell hozni, hiszen ez a továbblépés garanciája!
Majd újra kiélhetik magukat az új helyen, személyiségükre szabhatják az új otthonukat! Minél előbb jön ez el, annál jobb! A lélekkel teli lakás inkább riasztólag hat egy lakásbemutató kapcsán, kényelmetlenséget, rossz érzést kelt az érdeklődőben, és ez az, amit ki kell küszöbölni! Hiszen a lakáseladásnál az a legfontosabb, hogy minden szinten jó érzést keltsünk az érdeklődőkben: minden érzékére – beleértve a 6. érzéket is – és a tudatalattijára kívánunk olyan hatást gyakorolni, aminek eredményeképpen úgy dönt, a mi lakásunkat szeretné megvásárolni!
A vevő nem szeretne a mi személyes tárgyaink közt sétálgatni. Az otthon mindenki számára egy intim világ, ezért kell egy kicsit sterilebbé tenni a környezetet, hogy ne érezze kellemetlenül magát az érdeklődő és el tudja képzelni úgy, mintha ez már az ő otthona lenne, az ő személyes tárgyaival, amivel a saját intim életterének érezheti a lakást, gondolatban megteremtve magának új otthonát!  

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése