2014. március 4., kedd

Újabb home staging projektek


Eltűntem megint, oka a szokásos: Home Staging


Aki folyamatosan követi a blogot láthatta, hogy megint kicsit eltűntem, ennek oka minden esetben az, hogy ilyenkor nagyon sok munka halmozódik fel, sokféle lakásban jártam megint, sokfelé dolgozunk folyamatosan, s így érthető, hogy nem tudok napi szinten az írással foglalkozni, pedig nagyon szeretem ezt is :) 

Azonban most megint úgy döntöttem, hogy újra bemutatok egy lakást, amiben a Home Staginget végig lehet követni. Mivel minden lakás más és más, mindegyikből mást lehet tanulni, így hasznos lehet minden Olvasó számára. Minél több lakást mutatok be, annál többféle szempontot tudok megmutatni!

Ha újra eltűnnék, ugyanezért lesz: Home Staging :), de ígérem, mindig visszatérek, hogy megosszam a tapasztalatokat, hisz tudom, sokan kíváncsiak rá. Ezúton is köszönöm nekik! Szóval jövök az újabbnál újabb lakásokkal, amiket sikeresen felkészítünk az eladásra és a tulajdonos reményeinek megfelelően el is adja, vagy adjuk azokat!

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése