2014. március 6., csütörtök

Egy új Home Staging Projekt bemutatása


Egy újabb home staging projekt


A Budapest közeli településen néhány éve adták át azt a házat, benne az eladásra szánt lakásokkal, amelyben a home staging folyamatot újra bemutatom. A ház a mai kor igényeihez maximálisan illeszkedve geotermikus fűtéssel, wellness részleggel és modern designnal épült meg.

Megbízóim 2 lakás home stagingjére kértek fel, hiszen szerették volna eladni őket, és úgy látták, hogy muszáj egy kicsit hozzányúlni a meglévő adottságokhoz, és berendezni legalább az egyik lakást, mert üresen nem mutatja meg a benne rejlő lehetőséget.

A feladat tehát megálmodni a lakás legjobb arcát, amiben kijelöljük a funkciókat, ezen túl hangulatot vinni a térbe, ami szintén segít, hogy beleképzelje magát a vevő leendő otthonába

Az eladásra felkészített lakás célcsoportjának meghatározása


A lakás nappali + 2 hálószobás, 3 fős családnak nyújt kellemes és kényelmes lakhatást. Célcsoportunk ez esetben a fiatal családok, vagy babát tervező párok, akik értékelik a minőséget, a szépséget és a modern stílust. A családokon, párokon kívül egyedülállóknak is kiváló életteret biztosíthat a lakás. Számukra kell megmutatni a lakás nyújtotta lehetőséget! 

A 2 ingatlan ugyanolyan elosztású, az egyik földszinti és kerttel rendelkezik, a másik, első emeleti 2 erkéllyel, így ki-ki igényeinek megfelelően választhatja majd ki, hogy melyiket szeretné inkább. A berendezett lakás alapján mindkettőt el tudják majd képzelni otthonukként, s így választhatnak majd kedvük szerint, hogy mi a fontosabb szempont. Ilyen kivételes lehetőséggel sem sokszor találkozhat a vevő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése