2014. március 6., csütörtök

Egy új Home Staging Projekt bemutatása


Egy újabb home staging projekt


A Budapest közeli településen néhány éve adták át azt a házat, benne az eladásra szánt lakásokkal, amelyben a home staging folyamatot újra bemutatom. A ház a mai kor igényeihez maximálisan illeszkedve geotermikus fűtéssel, wellness részleggel és modern designnal épült meg.

Megbízóim 2 lakás home stagingjére kértek fel, hiszen szerették volna eladni őket, és úgy látták, hogy muszáj egy kicsit hozzányúlni a meglévő adottságokhoz, és berendezni legalább az egyik lakást, mert üresen nem mutatja meg a benne rejlő lehetőséget.

A feladat tehát megálmodni a lakás legjobb arcát, amiben kijelöljük a funkciókat, ezen túl hangulatot vinni a térbe, ami szintén segít, hogy beleképzelje magát a vevő leendő otthonába

Az eladásra felkészített lakás célcsoportjának meghatározása


A lakás nappali + 2 hálószobás, 3 fős családnak nyújt kellemes és kényelmes lakhatást. Célcsoportunk ez esetben a fiatal családok, vagy babát tervező párok, akik értékelik a minőséget, a szépséget és a modern stílust. A családokon, párokon kívül egyedülállóknak is kiváló életteret biztosíthat a lakás. Számukra kell megmutatni a lakás nyújtotta lehetőséget! 

A 2 ingatlan ugyanolyan elosztású, az egyik földszinti és kerttel rendelkezik, a másik, első emeleti 2 erkéllyel, így ki-ki igényeinek megfelelően választhatja majd ki, hogy melyiket szeretné inkább. A berendezett lakás alapján mindkettőt el tudják majd képzelni otthonukként, s így választhatnak majd kedvük szerint, hogy mi a fontosabb szempont. Ilyen kivételes lehetőséggel sem sokszor találkozhat a vevő!

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése