2014. március 20., csütörtök

Home Staging projekt bemutatása 5. rész

A Home Staging végeredménye


Már csak lépésekre a meghirdetéstől! A végeredmény elkészült már a múlt héten :) Íme a lakásról általam készített képek, amik persze nem így kerülnek a hirdetésbe :) De a profi fotókat már nem lehet kivárni...

Impozáns belépő:
 
  Nappali-étkező home staging módra:


A kanapénak szép hátteret ad a visszafogott, elegáns tapéta:Az amerikai konyha tágas teret biztosít:


A hangulatért - mindenki itt szeretne reggelizni :) A hálószoba - a meghitt oázis, intim terasszal:

 

A 2. hálószoba a dekoratív falmatricával:


A felfrissülés oázisa, vadonatúj fürdőszoba és toalett:Ami még hátravan a meghirdetésig: a profi fotók elkészülte, a jó hirdetési szöveg már megvan a potenciális vevőkre szabva, a tökéletes, méretezett és bútorozott színes alaprajz, és egy értékesítési weblap. Muszáj mindennek profinak lenni! Már csak gazdára kell találnia ennek a szép lakásnak! Minden esély megvan a beleszeretésre! :)

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése