2014. március 23., vasárnap

A Home Staging szerepe a piacon az ingatlanügynökökről kialakult vélemények tükrében 1. rész

Az inspiráció forrása


A minap olvastam egy cikket a hvg weboldalán, amiben az ingatlanügynökök szerepét és a róluk szóló tapasztalatokat boncolgatták! A következő napokban ettől inspirálódva közzéteszem a gondolataimat a témáról, úgyis már régóta szerettem volna ezt a témát kielemezni.

A cikk szomorú képet fest a helyzetről, ám az az igazság, hogy az általános vélekedés pontosan megegyezik a cikkben írottakkal, és az én tapasztalataim is ezt támasztják alá. Ezáltal mind az ingatlaneladók mind a -vevők helyzete ijesztőnek tűnik! De persze igyekszem megoldást kínálni, tippeket szolgáltatni, hogy az ingatlaneladók és -vevők helyzetét segítsem!

Az általános helyzet az ingatlan meghirdetésekor és az ingatlaneladók választási lehetőségei



Először is az általános helyzet a következőképpen néz ki: az ingatlaneladó elhatározza, hogy eladja a lakását, lefotózza, és meghirdeti az interneten, majd elkezdenek özönleni az ingatlanügynökök a hirdetésre.  

Többféle lehetőség közül választhat egy ingatlaneladó ekkor: 

mindegyikkel szerződést köt, bízván abban, hogy így hamarabb gazdára talál a lakása. Ebben az esetben a vágyott eredmény jellemzően elmarad, ahogy a cikk is írja! 

A másik lehetőség: kiválasztunk 1 vagy csak néhány profinak tűnő irodát, akikkel szerződünk, abban a reményben, hogy ők majd megteszik a magukét.
Ha csak eggyel szerződtünk le, akkor talán nagyobb aktivitást várhatunk tőle, mivel nagyobb a motiváció, de ahhoz egy valóban nagyon profi és elhivatott személyt kell megbíznunk az értékesítéssel, aki maximálisan képviseli az érdekeinket (sajnos azonban ez sem jellemző, sőt! ld. az említett cikkben!)

Vagy mi magunk visszük végig az eladás folyamatát, persze maximálisan menedzselve azt! (Aki ezeket a sorokat olvassa remélhetőleg már tudja, hogy tennie kell az eladás érdekében, és világos számára, hogy van megoldás (Home Staging!), amivel sikeresen el lehet adni egy lakást!

A tökéletes megoldás az MSP Home Staging Ingatlanfelkészítés és -Értékesítési Marketing komplex rendszere!


Holnaptól jövök az általános tapasztalatok és a megoldási javaslatok első részével!

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése