2014. április 2., szerda

Újabb Home Staging megjelenés a Polgári Otthon magazinban

Eladósorba kerülvén c. Home Staging cikk a Polgári Otthonban



 
Megjelent a Polgári Otthon magazin tavaszi száma, benne az Eladósorba kerülvén c. cikkel, melyben ki lehetne más a Home Staging szakértő, mint az MSP Design Lakberendező Stúdió alapítója, Dr. Miklós-Somogyi Patrícia? A magazin tartalmát ezen a linken olvashatják, a cikket a magazinban találják, már az újságárusoknál!

A Home Staging egyre jobban terjed a tudatos ingatlaneladók körében, Ön miért hagyná ki ezt a rendkívül hatékony, és rövid időn belül célravezető módszert? Adja el Ön is a lehető leggyorsabban és legjobb áron lakását/házát! Nem kell tovább aggódnia, vagy várakoznia, hogy betoppanjon a vevő!

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése