2014. július 24., csütörtök

Egy újabb Home Staging projekt története 4. rész

A felkészített lakás fotózása

Miután a tulajdonosok eleget tettek az utolsó instrukcióknak is a megküldött képek alapján, megérkeztünk a fotóssal (Jurassza Zsófival - www.jurassza.com) a helyszínre. Az utolsó simítások következtek, a szobákban minden a helyére került. Minden zavaró tényezőt eltüntettünk, hogy a ház teljes pompáját megmutathassuk és a teret láthassák a vevők, és azt a lehetőséget, hogy milyen lenne itt élni!

Az első szoba a sárga kanapés szoba volt, így festett néhány nappal a fotózás előtt, majd a styling után, elég szembetűnő a változás, nemde?


Szépen haladtunk szobáról-szobára, minden részletnek tökéletesnek kell lennie... A szőnyeg túl sok volt, a szék és az asztal a másik szobába került át.Ugyanaz az elrendezés, mégis más... A piros takarók összehajtva dekorációként jelenik meg, a piros mintás szőnyeg helyett egy egyszerűbb, letisztultabb került a padlóra. Az eredmény egy letisztult, világos, tágas tér.


És a letisztult komód...

 

A fő hálószobában csak az ágytakarót cseréltük le, néhány díszpárna került a középpontba, illetve mindent elpakoltunk az éjjeliszekrényről. Az eredmény önmagáért beszél.

 


 

A nappaliban csak néhány simítás volt hátra, szép lett:


Ilyen pihenősarokról álmodik mindenki :)

 

A könyvespolcot le kellett üríteni, hogy rendezett legyen a látvány. (Az előtte kép is néhány órás pakolás eredménye, ám így nem lehetett lefotózni, ugyan nincs tele a polc, mégis rendezetlen hatást kelt és túlzsúfolt!)

 

Egy részlet a nappaliból:
És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a styling csak a profi fotókkal együtt éri el a tökéletes végeredményt! A megfelelő beállítások, a fények, az élesség, s megannyi apró nüansz teszi tökéletessé a látványt! A profi fotók Jurassza Zsófi munkái. (www.jurassza.com)

"A Home Staging az ingatlanfelkészítés művészete!"

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése