2014. július 21., hétfő

Egy újabb Home Staging projekt története 3. rész

A tennivalók elvégzésével a tulajdonos e-mailben elküldte részemre a ház minden részletét bemutató fotókat, hogy lássam mivel végeztek. Néhány fotó ezek közül:

A látvány jóval rendezettebb, mint eredetileg volt, ám a fotókon minden apró részlet, ami nem oda illik, azonnal szembetűnik.

Sokszor néhány apró változtatással is csodát lehet elérni, ahogy majd látni fogjuk az átalakulást a későbbi előtte-utána képeken!




A hálószobában még mindig túl sok dolog volt elől, és az ágytakaró sem takarta el az ágyat és színben nem is illett igazán a szoba hangulatához!


A nappali könyvespolcáról 9 doboznyi holmi tűnt el a felkészülés ideje alatt, ám még így is nagyon rendezetlen hatást keltett, így további dobozokat töltöttünk meg a fotózás megkezdése előtt.



A szoba sarkában nem szép látványt nyújtanak a dobozok, és a tv is túl nagy és sötét tömeget képez a képen! Ez így nem maradhatott...

Innen már csak egy hajszálnyi választott el bennünket a fotózástól, erről a következő bejegyzésben...

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése