2014. július 30., szerda

Egy újabb Home Staging projekt története 6. rész

A Duna parti csodás ház amint a piacra került az új köntösében nagyon nagy érdeklődésre tartott számot! Több híres ember, színész és televíziós személyiség is felfigyelt erre a csodaszép házra, a vevőjelöltek egymásnak adták a kilincset. 2 hét alatt meg is lett az a szerencsés, aki örömét lelheti ezután benne! Az eladó és a vevő is nagyon örült :) Ez egy újabb sikerstory, és végül is ez a célja a Home Stagingnek, ami megegyezik az én fő célommal is, ami nem más, mint: "Szépet alkotni, örömöt adni!"

Mi lehetett a titok? Korábban több, mint 1 évig nem sikerült eladni ezt a házat, mi lehetett az oka, hogy most mégis rekord idő alatt elkelt?

MSP Home Staging 1. eredmény: A tulajdonosok rengeteg energiát raktak a felkészítésbe, s így lelkileg is felkészültek az elválásra.

MSP Home Staging 2. eredmény: A ház pontosan úgy volt kínálva, ahogy azt a vevők látni szerették volna! Először is a fotók minősége, az ami a fotókon látszott, az hogy minden helyiséget bemutattunk kiegészülve a minden információt tartalmazó hirdetési szöveggel, színes, berendezett és méretezett alaprajzokkal, térképpel, mind-mind azt segítették, hogy a vevők megláthassák jövőbeli otthonukat, egy házat láttak, amiben el tudták képzelni, hogy ott élnek!

MSP Home Staging 3. eredmény: Mindezekkel bizalmat ébresztettünk az érdeklődőkben, minden információt megadtunk, az aki eljött már csak érezni akarta, amit a hirdetés sugallt, és nem csalódott, sőt a valóságban még lenyűgözőbb volt az ingatlan.

MSP Home Staging 4. eredmény: A bemutatáskor a tulajdonosok vendégként és nem betolakodóként fogadták a vevőket, készségesen megválaszolva minden felmerülő kérdést. Hiszen nagyon fontos, hogy a vevőknek az eladó személye sem mellékes, hiszen szimpatikus, bizalomkeltő emberrel szeretnének szerződni. Ha nincs bizalom, nincs üzlet!

Összességében a profi tálalás, a tökéletes arculat megálmodása és a profi bemutatás együttese hozta el a végső sikert, mindazzal együtt, hogy a tulajdonosok megbíztak bennem és a Home Staging sikerében, s ezzel a saját sikerükben is! Mindenkinek hasonló sikereket kívánok az ingatlana értékesítésekor! 

Ha úgy érzi Önnek is személyre szabott segítségre van szüksége, keressen elérhetőségeinken! (+36 30 268 8180 vagy msp@msp-homestaging.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése