2014. augusztus 3., vasárnap

Újabb MSP Home Staging előtt és utáni fotók

Az MSP Home Staging az ingatlaneladás művészete!


Keressék meg a hasonlóságokat, de legfőképp, vizsgálják meg a különbségeket a képeken! A Home Staging ereje a képeken látható! Ugyanaz, de mégis más!
A fotók Jurassza Zsófi munkái. (www.jurassza.com)

MSP Home Staging alapelv 1.: Semlegesítés és otthonosság

A sokféle tapéta és minta helyett semleges, egységes festés került a falra! És megfelelő méretű asztalt helyeztünk el. Az asztalt terítsük meg az étkezőben a kellemes, otthonos érzet miatt! Kulcsfontosságú, hogy az érdeklődő bele tudja magát képzelni, mintha az otthonában sétálna!MSP Home Staging alapelv 2.: Rendezettség 

A hálószobában is, mint mindenütt rend, harmónia és semleges, visszafogott színek!
MSP Home Staging alapelv 3.: Túlzsúfoltság megszüntetése

Éppen annyi bútor legyen a szobában, ami mutatja a szoba funkcióját, és szemlélteti a méreteit! A jelszó: DOBOZOLÁS!


MSP Home Staging alapelv 4.: Rend és makulátlan tisztaság!

A konyhában is a rend uralkodjon! A pulton 1 konyhagép, egy gyümölcskosár és fűszernövények sorakozzanak! A tisztaságra kényesen ügyeljünk! Vízkő, penész, ételmaradékok sehol sem lehetnek!MSP Home Staging alapelv 5.: A könyvespolcok leürítése, személytelenítés!

A polcokat tisztítsuk meg a mütyüröktől, személyes tárgyaktól, mappáktól és a könyvek nagy részétől is! Alkalmazzuk a szabályt: maximum a polcok 1/3-a lehet könyvvel megrakva! Nézzük a képeken, hogy miként alkalmazzuk!MSP Home Staging alapelv 6.: Világosság és funkcionalitás! Extremitás kizárva!

Túl sok bútor ne legyen! Csak éppen annyi, amennyi mutatja a helyiség funkcióját! Világos színeket használjunk, kerüljük a mély tónusokat, az élénk vagy extrém színeket!

MSP Home Staging alapelv 7.: Az élénk színek csak kiegészítőkön jelenjenek meg!

A kevesebb ebben az esetben is több!

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése