2014. augusztus 3., vasárnap

Újabb MSP Home Staging előtt és utáni fotók

Az MSP Home Staging az ingatlaneladás művészete!


Keressék meg a hasonlóságokat, de legfőképp, vizsgálják meg a különbségeket a képeken! A Home Staging ereje a képeken látható! Ugyanaz, de mégis más!
A fotók Jurassza Zsófi munkái. (www.jurassza.com)

MSP Home Staging alapelv 1.: Semlegesítés és otthonosság

A sokféle tapéta és minta helyett semleges, egységes festés került a falra! És megfelelő méretű asztalt helyeztünk el. Az asztalt terítsük meg az étkezőben a kellemes, otthonos érzet miatt! Kulcsfontosságú, hogy az érdeklődő bele tudja magát képzelni, mintha az otthonában sétálna!MSP Home Staging alapelv 2.: Rendezettség 

A hálószobában is, mint mindenütt rend, harmónia és semleges, visszafogott színek!
MSP Home Staging alapelv 3.: Túlzsúfoltság megszüntetése

Éppen annyi bútor legyen a szobában, ami mutatja a szoba funkcióját, és szemlélteti a méreteit! A jelszó: DOBOZOLÁS!


MSP Home Staging alapelv 4.: Rend és makulátlan tisztaság!

A konyhában is a rend uralkodjon! A pulton 1 konyhagép, egy gyümölcskosár és fűszernövények sorakozzanak! A tisztaságra kényesen ügyeljünk! Vízkő, penész, ételmaradékok sehol sem lehetnek!MSP Home Staging alapelv 5.: A könyvespolcok leürítése, személytelenítés!

A polcokat tisztítsuk meg a mütyüröktől, személyes tárgyaktól, mappáktól és a könyvek nagy részétől is! Alkalmazzuk a szabályt: maximum a polcok 1/3-a lehet könyvvel megrakva! Nézzük a képeken, hogy miként alkalmazzuk!MSP Home Staging alapelv 6.: Világosság és funkcionalitás! Extremitás kizárva!

Túl sok bútor ne legyen! Csak éppen annyi, amennyi mutatja a helyiség funkcióját! Világos színeket használjunk, kerüljük a mély tónusokat, az élénk vagy extrém színeket!

MSP Home Staging alapelv 7.: Az élénk színek csak kiegészítőkön jelenjenek meg!

A kevesebb ebben az esetben is több!

 

 


🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése