2014. augusztus 10., vasárnap

1 éves az MSP Home Staging Blog!

1 éve indult útjára az MSP Home Staging Blog! :)


Azóta számos ingatlanfelkészítést mutattam be lépésről-lépésre, és rengeteg tippet adtam itt is, mint ahogy a Facebook oldalamon is :) Számtalan magazin megjelenés és interneten megjelenő cikk látott napvilágot közreműködésemmel a Home Stagingről! Sokat fejlődött azóta az emberek szemlélete és remélem, hogy a jövőben még több ember teszi magáévá az "ingatlant eladni másképp is lehet" szemléletet! Közben az ingatlanpiac is éledni látszik, így még inkább lendületet vesz a Home Staging, egyre többen szánják rá magukat az otthonuk értékesítésére, s tapasztalatom szerint egyre többen állnak tudatosan az ingatlaneladás folyamatához, és ők már tudják, hogy erre is mint oly sok változásra és próbatételre az életben, fel kell készülni!

Kívánok egyre több elégedett ingatlaneladót és -vevőt, akik boldogak lehetnek választott új otthonukban!

A következő 1 évben rengeteg megvalósítandó tervem van az MSP Home Staginggel.
  • Jön a nagy Home Staging könyv, benne minden információval, ami az ingatlan felkészítéséről és értékesítéséről szól.
  • A Home Staging workshopok és tréningek on-line változatával is készülök - ingatlanközvetítőknek, ingatlaneladóknak és lakberendezőknek!
  • Tovább folytatódnak a Home Staging workshopok és tréningek, amin mindent megtanulhatnak az érdeklődők, bármit megkérdezhetnek és felkészíthetik saját lakásukat/házukat az eladásra, vagy ingatlanközvetítőként mások ingatlanjaiból hozhatják ki a lehető legtöbbet, illetve lakberendezőként betekintést nyerhetnek az ingatlanpiac működésébe, a befektetéselemzés és a marketing világába, ami egy másfajta közelítésmódot adhat számukra.
  • És természetesen folytatódnak a Home Staging projektek és azok némelyikének bemutatása is.
Remélem a következő években is tovább folytatódik az MSP Home Staging által felkészített lakások sikere, mindenki örömére! Én ezen leszek, ezt ígérhetem!

Szeretettel üdvözlöm a kedves Olvasót, Patrícia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése