2014. augusztus 8., péntek

Újra Home Staging cikk, a Polgári Otthon nyári számában

 Home Staging tippek és megoldások


A Polgári Otthon Magazin nyári száma mától kapható, és vajon mi olvasható a címlapon: "Hogyan adjunk el egy lakást 10 nap alatt? Hasznos tippek és megoldások minden lakástípusra". Bizony az előző számban található cikk folytatása ez! 

A cikket Laukó Brigitta írta az én szakértő véleményemen alapján. Íme a cikk bevezetője: "Előző számunkban megismerkedtünk a home staging fogalmával, kialakulásának hátterével – már tudjuk, hogy mi az és miért fontos, tudjuk, hogy van létjogosultsága Magyarországon is, és tudjuk, hogy ez egy olyan lehetőség, ami bárki számára elérhető, aki éppen lakása, háza eladásán gondolkodik, vagy esetleg már évek óta sikertelenül próbálkozik. Sok minden van még azonban, amit a home staginggel kapcsolatban meg kell említenünk. Tovább boncolgatjuk tehát a témát, szót ejtünk az alapszabályokról, praktikus tanácsokon, példákon keresztül igyekszünk bemutatni a folyamat lényegét, felsorolunk néhány tippet is, amelyekkel sokat tehetünk a siker érdekében."

Olvassák haszonnal és használják a Home Staging technikákat a sikeres ingatlaneladás érdekében!

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése