2014. november 13., csütörtök

Home Staging lakott lakásban? Kicsi gyerekkel hogy lehet ezt az állapotot fenntartani?

A minap az alábbi kérdés érkezett, részlet a levélből:

"...El kell mondjam, nagyon tetszenek a munkáid, egy ideje követem őket. Az alapelvekkel teljesen egyetértek, egy személytelenebb, letisztult lakás sokkal vonzóbb egy érdeklődő vevő számára, viszont eddig nem láttam olyat, ahol az eladó kénytelen eladásig az otthonában maradni. Erre is tudnál hasznos ötletekkel szolgálni? Igazán az érdekelne, hogy hogyan tartható egy lakás állandóan lakásnézőre felkészülten, miközben abban mondjuk egy 1-2 gyerekes család él, és a lakás szűkössé válása miatt - vagy hitel miatt, mindegy - költöznének?
További hasonlóan sikeres projektet kívánok, mint az eddigiek! Szia!"

És a válaszom részlete:

"... Nagyon sok lakás van, amiben laknak, amíg eladják, de ez összetett kérdés, hogy mi a teendő. Alapvetően ha valaki az alap Home Staging tippeket betartva "kiüríti" a lakást, letisztítja a teret (vagyis a dolgainak 2/3-át elrakja valahová), akkor egyből nem olyan nehéz a rend és tisztaság fenntartása. Én pl. több mint 200 nm-es házban lakom, 2 pici gyerekem van, tegnap jött egy értékbecslő hozzánk, előtte 1,5 órával tudtam meg, gondoltam az nem lehet, hogy ezt a kupit fényképezze (mégis csak ez a szakmám, hogy szép tereket mutassak - bár mi nem eladni akarjuk, de nekem ez fontos!), szóval 1 óra elteltével a bomba robbantotta lakás, értsd mindenütt játék, a konyha úszott, a szárítón mindenfelé száraz és vizes ruhák, a korábban leszedett ruhák még nem voltak a helyükön, a hálóban nem volt beágyazva és sorolhatnám... De 1 óra alatt minden tökéletes állapotban volt, és én mondom, nem arra készülök, hogy eladjam a házam. Amit én tanítok az egy szemléletváltást követel az eladóktól, ha el akarod adni a lakásod, akkor tegyél meg mindent annak érdekében, ami ehhez szükséges! Ami ez esetben a szanálás, elpakolás, rendrakás, a terek letisztítása és amikor jön a fotózás, majd a lakásbemutató, akkor tegyél rendet. Ha mindent ügyesen csinálsz 30 napon belül elmegy a lakásod és költözhetsz, szóval a dobozolás mindenképpen előtte már szükségeltetik, hogy ne egyszerre kelljen mindent csinálni!..."

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése