2015. november 15., vasárnap

Egy csodás Home Staging átalakulás a legmagasabb szinten

Korábban láthattátok ezt a lakást átalakulni, most megosztom az előtte utána képeit! Figyeljétek meg a különbségeket! Viszont tartsátok észben, hogy ez egy nagy költségvetésű, teljes átalakulást bemutató projekt volt, ami várakozáson felüli eredménnyel zárult, mind időtávban, mind pénzügyi vonatkozását tekintve! Ehhez már nagyon nagy tapasztalat kell, a képek alapján senki ne próbálja meg utánozni! :))))

De inspirációnak mindenképpen hasznos, meg ötleteket meríteni, hogy miből mi lehet :)

A dolgozószoba, vagy 3. hálószoba egy falbontásnak köszönhetően picit nagyobb lett, új parkettát kapott és a krémes falszín a megfelelő dekorációkkal nagyon hívogatóvá teszi a helyiséget!


A fürdőszoba funkcionálisan is átalakult: a kád helyett 2 személyes, jobban kihasználható zuhany került be, a mosdó is áthelyezésre került, ahogyan a wc is, és bidével bővítettük a funkciót. A színek a lakás színeivel harmonizálnak. A türkiz az egyik fő motívum :)


A másik fürdőszoba szintén letisztult, fehér s mogyorószín keveredéséből, amit a lila szín tesz élettel telivé.


A belépő kép egy keskenyebb előtérbe léptünk be korábban, ahonnan egy 1,85 m széles konyha nyílott, a két helyiséget egybenyitva kaptuk meg a végleges fogadóteret, ahol az előszobai funkción túl az étkező és a konyha is helyet kapott. A türkiz itt is megjelenik, uralja a teret és nagyon mutatós!


A nappali egyes részletei:
Szinte ugyanaz a tér, igaz? Semmi sem változott :)


 

 

 A letisztult zöldes hálószoba nagyon megnyugtató hatást kelt :)


Mutatok majd olyan képeket is, amiben nincs minden a helyén. Nagyon fontos, hogy a legapróbb részletek is ki legyenek dolgozva, de szigorúan figyelembe véve, hogy mi segíti a lakás értékesítését! A kevesebb TÖBB!

Ha el szeretnéd sajátítani a Home Staging alapjait ajánlom figyelmedbe a Kezdő és Haladó Home Staging Workshopunkat, kattints és nézd meg a részleteket: http://msp-homestaging.hu!

Várunk szeretettel, Patrícia

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése