2015. november 17., kedd

Milyen egy Home Stagingelt lakás styling nélkül?

MSP Home Staging felsőfokon - Styling előtt és után


Íme a vasárnap megígért képek a csodás luxuslakásról, aminek átalakításakor a Home Staging alapelveket maximálisan figyelembe vettük. Figyeljük meg az apró különbségeket! Azon túl, hogy az első képeket minden esetben a saját kompakt gépemmel készítettem automata beállítások mellett, az utána képeket pedig Jurassza Zsófi profi fotós, megfigyelhetjük a különbségeket, hogy milyen nüanszokon múlik, hogy az egyik fotón van hangulat, közvetíti az életérzést, hogy "jó itt élni!", a másik pedig csak egy berendezett lakás, néhány kiegészítővel, ami lehetne vonzóbb. Gondoljunk bele milyen lenne, ha még a bútorok sem lennének ott!




 








🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése