2016. augusztus 10., szerda

Az MSP Home Staging Blog 3. születésnapja

Az MSP Home Staging blog célja


Ugyan a Home Staginggel már több, mint 5 éve foglalkozom, de ma 3 éve indítottam útjára az MSP Home Staging blogomat (ezzel a bejegyzéssel), hogy a felhalmozódott tapasztalatokat széles körben megosszam, illetve hogy megmutassam a Home Stagingben rejlő lehetőségeket és inspirációt nyújtsak mindazok számára, akik tudatosan fel szeretnének készülni lakásuk eladására. A cél az ingatlan eladáshoz kapcsolódó szemlélet formálása és információ-átadás volt.

Ez a cél mit sem változott azóta, ám konkretizálódott és kibővült: az MSP Home Staging célja, az ingatlaneladók tudatosságának növelésén keresztül elárasztani a hazai ingatlanpiacot magas minőségű ingatlanokkal és ingatlanhirdetésekkel! Terjeszteni azt a befektetői szemléletet, hogy ha időt, pénzt és energiát szánunk az ingatlan felkészítésére, akkor az sokszorosan megtérül.


Mi változott azóta?


Az ingatlanpiaci helyzet az elmúlt években rengeteget változott, de a jó hír az, hogy a Home Staging minden piaci körülmények között bizonyított, mindegy volt, hogy a legnagyobb válság közepette kellett kitűnni a piacon, vagy akkor, amikor pörög a piac. A piac élénkülésével együtt a tudatosság és az ingatlanbefektetői szemlélet is sokat fejlődött, s a Home Stagingnek egyre több szerepe van a sikeres ingatlanértékesítésben. Egyre több lakás kerül a szemléletnek megfelelően értéknövelten a piacra, mind a vevők, mind az eladók legnagyobb örömére. Ez az amiért dolgozunk!

Az elmúlt években számtalan sikersztorit mutattam be a blogon és a Facebook oldalunkon. Számtalan ingatlanbefektetésben vettem részt vagy menedzseltem le. Ezen kívül a saját befektetési luxusingatlanok is minden évben megtalálhatók voltak a portfóliónkban.

Egyre többen érdeklődnek az ingatlanfelkészítés iránt. Az elmúlt másfél évben komoly oktatási rendszerünk alakult ki: kezdő és haladó Home Staging Workshopok, 5 hónapos Home Staging Akadémia és minikurzus-sorozat lett ennek az eredménye. Ezen kívül a közösség életre hívta Inspirációs estjeinket, ahol a tudás- és tapasztalat-megosztás a fő cél hasonló érdeklődésű emberek között, akik egyre jobban ismerik egymást és szeretik együtt tölteni az idejüket.

Home Staging számok az elmúlt évekből


Néhány szám az elmúlt évekből, ha valaki hozzám hasonlóan a számok szerelmese:
  • 8 kezdő Home Staging Workshop
  • 124 workshop résztvevő 
  • 6 haladó Home Staging Workshop
  • 1 MSP Home Staging Akadémia
  • 10 minikurzus, a kapcsolódó témákban (ingatlan-befektetések, értékesítés, marketing, ingatlan-jog, új szakmai pályán elindulni, kreativitás-fejlesztés, lakáskeresés, cashflow-számítás, lakásfelújítás)
  • 3 Inspirációs Est
  • 140 blogbejegyzés
  • 3323 Facebook rajongó
  • 68 Home Staging projekt
  • 10-50%-os hozamok
  • rekord árú (magasan a piaci ár feletti) ingatlanértékesítések alku nélkül
  • 6 TV-s riport
  • 10 magazin megjelenés és számos internetes cikk és interjú
  • előadások konferenciákon és a Lakásbörzén
  • megszámlálhatatlan fotózás...
És még csak most jön a java... :)

Tervek a közeljövőben

  1. teljesen új honlap, a blog annak részeként fog megjelenni.
  2. Készül a könyv a Home Staging titkokról - az ingatlanfelkészítés művészetéről!
  3. Az MSP Home Staging Partnerprogram elindul az Akadémia résztvevőivel.
  4. Szeptembertől újra kezdő és haladó Home Staging Workshopok, illetve további minikurzus-sorozat a kapcsolódó témákban (pl. Home Staging vállalkozás indítása, adózási kérdések, ingatlanbefektetéssel kapcsolatos pénzügy kérdések, ingatlanhirdetések és marketing, az ingatlaneladókban végbemenő lelki folyamatok)
  5. 2017-ben pedig rendszeresen szervezünk majd előadásokat, amiben a Home Staging alapokat és a szemléletet adom át a nagyközönségnek.
  6. És sok-sok felkészített lakás általam, a partnereim által és a tanítványok által! 
EGYÜTT MEGHÓDÍTJUK A HAZAI INGATLANPIACOT és szebbé varázsoljuk az otthonokat!
A küldetés egy mondatban, még mindig: "Szépet alkotni, örömet adni!"

Köszönöm NEKTEK!


S végül köszönöm, hogy mindez létrejött. Sokatoknak része volt benne! Hálás vagyok mindenkinek, aki bármit is hozzátett az álmom megvalósításához! Annyi név van a fejemben, de nekik személyesen köszönöm meg, ahogy teszem a mindennapokban, mert fontos, hogy néha megálljunk, megünnepeljünk a sikereket és hálát adjuk értük!

Mégsem hagyom ki: KÖSZÖNÖM Rita, Móni, Zsófi, Gábor, Imi, Móni, Viktor, Gábor, Laci, Marcsi, Helga, Akadémiások és workshop résztvevők és persze a kedves ügyfelek, no meg a BARÁTAIM!

Még sok-sok évet kívánok hasonló eredményekkel és jó-érzéssel! Kívánom, hogy egyre többen részesüljenek ebből a csodából, amit mi megtapasztalunk!

Sok szeretettel, Patrícia


🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése