2019. április 20., szombat

Jó, de mi az az MSP Home Staging?


Mi is ez a csodamódszer?


Sok mindenről írtam már, azonban egyre több kérés, kérdés jött azzal kapcsolatban, hogy mi is az a Home Staging és mit nyújt az MSP Home Staging komplex módszere? 
Az elkövetkezendőkben összeszedem a legfontosabb tudnivalókat a témáról, amely segít eligazodni abban, hogy mi ez és hogy kell ezt csinálni?! Többet itt tudhatsz meg: http://msp-homestaging.hu

A Home Staging egy eladni kívánt ingatlan professzionális felkészítése az értékesítésre. A módszer rengeteg összetevőből áll.

 

A lakás sikeres eladásának folyamata


Először is lássuk, hogy egy jó állapotú lakás eladása miképpen zajlik az én olvasatomban?

1. Piacra lépés előtt: piackutatás, célcsoport meghatározás, marketing stratégia felállítása, ennek megfelelő felkészítés, majd a fotózáshoz styling (dekorálás), hirdetési szöveg, alaprajzok elkészítése, információk összegyűjtése, tulajdoni lap megtekintése, emlékeztető elkészítése. Ennek a szakasznak a része a Home Staging, hisz az nem más, mint az ingatlan felkészítése az eladásra, ám én a teljes folyamatot tekintem egynek!

2. Piacra lépés: különféle webes felületeken minőségi megjelenés, közösségi portálokon megjelenés a weblapot ajánlva, molinó kihelyezése, szóbeli hirdetés, egyéb reklámfelületek

3. Piacra lépést követően: a hirdetésben minden részletre kiterjedő, teljes körű tájékoztatás, majd az érdeklődők telefonon tájékoztatása, időpont egyeztetés. A bemutatáskor a megfelelő megjelenés és felkészültség szükséges.
4. A komoly érdeklődőből vevő lesz: megállapodás tető alá hozása, alku, szerződéses feltételek (egyéb kérdések: hitelek, illetékek, adók...), szerződés megkötése, birtokbaadás

És jöhet a következő! ;)

Az MSP Home Staging módszerének alkalmazási területe

 

A fentiekben vázolt lépések mindegyikére érdemes felkészülni,  az MSP Home Staging alkalmazott módszere szűken értelmezve az első pontra terjed ki, míg tágan értelmezve a piacra lépésig tartó komplett ingatlanfelkészítésre és az egész marketing stratégiára kiterjed. De persze a módszer a továbbiakban is folytatásért kiált, azaz az értékesítés folyamatában is kulcskérdés annak következetes alkalmazása, nem elválasztható attól, hiszen egy felkészített lakás magasabb értéke egészen más értékesítési stratégiát kíván! Itt elbukhatjuk azt az összeget, amiért korábban megdolgoztunk! Fontos, hogy ebben is a lehető legfelkészültebbek legyünk. (Ezért van 10 féle Home Staging képzésünk ma már, hogy ezen témák mindegyikében el lehessen mélyülni, hogy minden részlet a helyére kerüljön! A tanulást kezdd itt: http://msp-homestaging.hu)



🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése