2014. január 22., szerda

Az ingatlanértékesítés kipipálva :)

Az ingatlan értékesítése a Home Stagingnek hála gyorsan és könnyen lezajlott!


Néhány hete elkezdődött a bemutatott lakás értékesítése, és örömmel jelentem, hogy az értékesítés sikeresen lezajlott! A megállapodás már korábban megtörtént, ám csak most jutottam el ide, hogy ezt az örömhírt megosszam a Nagyérdeművel! Azon túl, hogy nagyon jó ma már múlt időben beszélni a dolgokról, nagyon sok pozitív tapasztalatom halmozódott fel, és nagyon sok pozitív hozadéka is van a projektnek.

Az eladás a meghirdetéstől számított 7 hét alatt lezajlott, ami minden szempontból nagyon gyorsnak tekinthető. Abban a kerületben az átlagos értékesítési idő 150 nap (ami sok helyütt még ennél is magasabb), így az átalakítással kombinált Home Staginggel és a professzionális marketing stratégiával harmadára csökkentettük az eladási időt! Az árnövekmény felett érzett örömről nem is beszélve!

A tulajdonos maximálisan elégedett, a vevők boldogok, megkapták, amire vágytak, és én is elégedetten nyugtáztam, hogy jó néhány embernek haladt jobb irányba az élete a létezésem és ténykedésem által!

A Home Staging, vagyis az ingatlan felkészítése után


Az értékesítés november végén indult, mondhatni a lehető legnagyobb kihívással kellett szembenézni, hiszen ingatlanpiaci szempontból ez a mélyrepülés időszaka! Hiszen az adventi időszak nem éppen a lakáseladásnak kedvez. Sok mindent veszünk ilyenkor, de általában nem lakáskereséssel töltjük az időnket! Így volt 2-3 csendes hét. Aztán a karácsony utáni napokban már élénkülni látszott az érdeklődés! Miután a későbbi vevők megnézték a lakást, egyre több komoly érdeklődő tűnt fel a színen, míg végül viszonylag gyors megállapodás után megköttetett az üzlet. A megegyezés utáni napon, amikor még arra vártunk, hogy az ügyvédnél átvehessük a foglalót a megbeszélt időpontban, a lakást még utoljára megmutattam egy fiatal párnak, akik teljesen le voltak sújtva, hogy elszalasztották a lakást. Több, mint 500 km-t utaztak Ausztriából, hogy eljöjjenek megnézni a lakást, de sajnos lemaradtak róla! Ezt az érzést senkinek sem kívánom. Nekem sem volt könnyű! Azonban én ilyenkor mindig felajánlom, hogy ne keseredjenek el, van megoldás az ő helyzetükre, mert találhatunk egy olyan lakást, amiből kihozható a vágyott otthon a számukra! Persze könnyen beszél egy lakberendező :)

Annak ellenére, hogy rossz volt az időzítés, mégis több komoly érdeklődővel is tárgyaltam, ezen kívül voltak néhányan, akik nem voltak még elszánva a vásárlásra, ám elismerően nyilatkoztak, és voltak olyanok is, akik ugyan nem ott akartak lakást venni, ahol ez a lakás található, viszont az interneten rábukkantak és eljöttek, hogy a saját szemükkel is lássák, amit a fényképek alapján elképzeltek. Majd miután elégedettek voltak a végeredménnyel arra voltak kíváncsiak, hogy tudnék-e nekik is egy hasonlót kialakítani egy már kinézett másik kerületben található ingatlanban.
Minden érdeklődő nagyon lelkes volt a lakás láttán, ki jobban kimutatta elragadtatását, ki kevésbé, de mindenki nagyon elismerően nyilatkozott a lakásról és arról amit műveltem vele :) A hatás valószínűleg még nagyobb lett volna, ha az eredeti állapottal is találkoztak volna korábban. Így csak a letisztult terek és a szépen kitalált részletek lenyűgöző látványát kapták! A meggyőzéshez persze ez is elég volt.
Jöhet tehát a többi projekt és közben több hasonló eladás-felkészítési és home staging projekt tárgyalásai is folynak, tehát megy tovább a sikeres felkészítési és értékesítési menet :)


🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése