2014. február 16., vasárnap

Panelban megéri az ingatlan felkészítése az eladásra, vagyis a Home Staging?



Sokszor felmerül a kérdés vajon panelban megéri-e a Home Staginget alkalmazni?


Az igazság sok részből áll, ami a legfontosabb, az az, hogy minden ingatlan jobb felkészítve, mint anélkül! Azt gondolom, hogy minden ingatlannál megtérül a home staging, de ami a legfontosabb az a tudatosság az ingatlaneladással kapcsolatban! És itt lehet a probléma...

A panelnál még inkább szükséges, hogy kitűnjön a lakás a kínálatból, ám ebben a kategóriában a tulajdonosok hozzáállásában látom a legnagyobb problémát, ebben a körben nehezen értik meg, hogy a Home Staging alkalmazásával lesz eladható az ingatlan, és ha tudatosan állnak hozzá az eladáshoz, nem sajnálva az energiát és némi kis pénzt is, akkor az mindenképpen megtérül! 

Ahogy azt többször is leírtam már, a Home Staging esetén általában az ingatlan értékének 1-2%-át kell ráfordítani, ami ebben az esetben kb. 1-200 ezer forint körüli összeg. A kérdés, hogy a panelban lakók rendelkeznek-e ekkora összeggel és belátják-e hogy az eladás így működik és kellően fejlett-e ehhez a pénzügy intelligenciájuk? Magyarországon köztudottan pénzügyi intelligenciával elég rosszul állunk…

Ha egy panel lakást eladni szándékozó megérti a Home Staging lényegét és hogy ez miért lesz jó neki, akkor nagyon nagy előnyre tehet szert az ingatlanpiacon az ingatlanfelkészítéssel!  

Nem is olyan sokára elérhetővé válik az a tudásanyag, amiből merítve bárki képes lehet megvalósítani és megmutatni a lakásának legjobb arcát, kihozva belőle a legtöbbet! Erre ugyan még várni kell, de már nem sokat, addig is jó olvasást itt a blogon, vagy ha sürgető lenne a lakás eladás keressen fel elérhetőségeinken, biztosan megtaláljuk a tökéletes megoldást!

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése