2014. július 21., hétfő

2-szeres Liebster díjas lett az MSP Home Staging blog!



Újabb megtiszteltetés - díj az MSP Home Stagingnek!


Az elmúlt hetekben 2 kedves blogtársamtól Szilágyi Melindától (http://netnemet.blogspot.hu) és Sánta Csabától (http://uzletimodellek.blog.hu) kaptam meg a Liebster Award díjat, ezzel tüntették ki eddigi munkásságomat! Köszönöm szépen, igyekszem a jövőben is az Olvasók megtisztelő figyelmét kiérdemelni. 

A díjjal együtt járó szabályok:
  1. Nevezd meg, akitől kaptad és köszönd meg neki!
  2. Ismertesd a szabályokat!
  3. Válaszolj az általa feltett kérdésekre!
  4. Jelöld meg azokat a blogokat (5-11 blogot), akiknek továbbadod a díjat!
  5. Tedd fel a kérdéseidet!
  6. Értesítsd a blogokat arról, hogy díjat kaptak tőled!

Melinda kérdéseire adott válaszaim:


1. Mit jelent számodra a blogírás?

Úgy érzem ez az a felület, amellyel a legtöbbet adhatom át az embereknek arról, hogy mi az a Home Staging, hogy hogyan kell lakást eladni, hogyan kell az ingatlanokat eladásra/kiadásra felkészíteni, hogyan kell az ingatlanpiacon megjelenni, hogyan kell a vevők szemében egy olyan vonzó "terméket" előállítani, hogy abba beleszeressenek és megvegyék?

2. Könnyen találsz rá időt az állásod, a családod és egyéb tevékenységeid mellett?

Hektikus, hogy milyen gyakran írok a blogba, sokszor lefoglalnak a futó projektek, így csak utólag kerül sor azok bemutatására. Ha ihletem támad, vagy olyan inspiráló cikket olvasok, ami a témámhoz szorosan kapcsolódik, akkor nagy figyelmet fordítok az írásra, persze ehhez meg kell teremteni a nyugodt körülményeket is, ami sokszor nem egyszerű.

3. Mi volt a legnagyobb öröm, ami a blogoddal kapcsolatban ért?

Az olvasói visszajelzések, az hogy egyre többen kíváncsiak rá, hogy mi az a Home Staging, illetve hogy a szemléletváltás az emberek bizonyos csoportjában már elkezdődött. Így ez nem „a” legnagyobb öröm, inkább ez „folyamatos” nagy öröm számomra!

4. Milyen számodra egy ideális nap?

Az ideális napon írok egy blogbejegyzést csodás, elkészült és sikeresen beteljesített (értsd: jól és gyorsan eladott lakás) munkámról, szép fotókkal fűszerezve, majd a futó projekt ügyeit intézem, tervezek, szervezek, a férjemmel töltök néhány órát, majd a gyerekeink is csatlakoznak, s így együtt a család, ennél nem is kell több :)

5. Mit szeretnél elérni a blogoddal? Egy év múlva hogy képzeled el a vállalkozásodat/blogodat?

A tevékenységemmel a tudatosságra szeretném felhívni a figyelmet, hogy az ingatlant eladni vágyók ne csak várják a csodát, hanem aktívan vegyék ki részüket a folyamatból, aminek első és legfontosabb lépése a döntés és az elhatározás, hogy megteszik mindazt, ami szükséges! 

A cél, hogy minél több ember mutassa meg a Home Staging segítségével a lakásában rejlő potenciált, hogy a vevők beleképzelhessék magukat új otthonukba és láthassák a lehetőséget, hogy ez az ő vágyaiknak pontosan megfelel! Azaz minél több lakás találhasson gazdára a lakás vagy ház szakszerű felkészítésével a lehető leghamarabb és legjobb áron, hogy az ingatlaneladás ne egy rémálom legyen! A vevők és az eladók legnagyobb örömére, hiszen az ingatlanpiac kínálatára igazán ráfér egy kis ráncfelvarrás, nem is kicsi, inkább hatalmas!

1 év múlva feltehetően már megjelenik a Home Stagingről szóló könyvem magyar tapasztalatokkal alátámasztva, amely bárki számára közel hozhatja az ingatlanfelkészítés művészetét! Ezen kívül az on-line kurzusaim és az élő tréningek is egyre több ember számára adnak majd lehetőséget, hogy megvalósítsák céljukat: az ingatlan sikeres eladását! Legyenek ők magánszemélyek vagy professzionális ingatlanközvetítők!

Csaba kérdéseire adott válaszaim


1. Ha nem erről írnál, akkor miről írnál blogot szívesen?

Az érdeklődési köröm ugyan széles, most azonban a jelenleg engem leginkább foglalkoztató nagy feladatomnak szeretnék időt szentelni, hiszen minden gondolatom eköré csoportosul. A célom nem kisebb, mint hogy Magyarországon elterjesszem azt az új fajta szemléletet, hogy ingatlant eladni másképp is lehet, amire a megoldás az aktívan tenni akarás. Feladatomnak érzem, hogy motiváljam az embereket arra, hogy csinálják, és adják el professzionálisan lakásaikat! Ezt tudja az MSP Home Staging! 

Más témában nincs ennyi mondandóm, és nincs ennyi összegyűjtött tapasztalatom, amit másokkal is szeretnék megosztani. A blogolás lényege szerintem, hogy átadjunk a lehető legtöbb információt a témánkban, bármi legyen is az, és valami olyat adjunk az Olvasóknak, ami számukra is fontos, érdekes vagy tanulságokkal szolgál! A blogolás másik lényege ezzel összefüggésben: a megosztani vágyás (vagy mert hasznos vagy mert csak egyszerűen szép vagy jó). Úgy érzem, hogy a Home Staging témakörében tudok olyan tartalmas értéket átadni, ami valóban érdemes a nagyvilággal való megosztásra!

2. Miért kezdtél el blogolni?

Erre a blogom bevezetőjét tudnám válaszul adni: „Ebben a blogban közzéteszem mindazt a tudást, amit az évek során lakberendezőként összegyűjtöttem ingatlanok felkészítésével és értékesítési marketingjével kapcsolatban, segítve mindazokat, akik tudatosan szeretnék lakásukat vagy házukat gyorsan és jó áron értékesíteni, s így kihozva belőle a legtöbbet, amit csak lehet!”

3. Melyik növény az, amelyik legjobban jellemez téged és miért?

Soha életemben még nem hasonlítottam magam növényhez, és ez most nagyon erőltetett is lenne, így inkább passzolom a kérdést, ha nem baj :)

4. Ha csak egy bejegyzést mutathatnál meg a blogodból, melyik lenne az?

Például ezt, jó összefoglaló lehetne:

5. Az életed mely más területén érdemelnél még ki díjat és miért?

Remélhetőleg a magánéletemet sem csinálom olyan rosszul, és a férjem és a gyerekeim, valamint a barátaim is elmondhatják, hogy jó feleség, anya és barát vagyok, legalábbis erre törekszem!

6. Koránkelő vagy későnfekvő vagy?

Abszolút az utóbbi! A reggelek kíméljenek!

7. Bloggerként melyik a kedvenc szavad?

Mi más: Home Staging :)

8. Vendégbloggerként miről írnál az üzletimodellek blogban?

A szolgáltatásomról és a cégem egészéről az üzleti modellezés szempontjából, amihez nyilván Csaba segítségét kérném :)


Blogok, amiket kiválasztottam, hogy kitüntessem őket a Liebster Award vándordíjjal:


1. Szelíd életmódválók: http://www.szelideletmodvaltok.com/category/blog-irasok/ Szemléletet formál és támogat.
2.  Végtelen lehetőség: http://www.vegtelenlehetoseg.hu/category/blog/ Megmutatja a különböző nézőpontok lehetőségét, amivel elgondolkodtat és lelkileg feltölt.
3. Ille-olla: http://www.ille-olla.blogspot.hu/ Különleges divatmárka és az értékrend, amit képvisel, ezt minden nőnek jó lenne megtapasztalni.
4.   Photo by Zsofia Jurassza: http://jurasszazs.tumblr.com/ Blog a fotós szemével.
5. Szállásmásképp.hu: http://www.szallasmaskepp.hu/blog-a-szallasok Különleges szállások Kádár Timitől hazánkból és a nagyvilágból. Helyek, ahová érdemes eljutni legalább egyszer!
6. Nők a topon: http://nokatopon.hu/blog/ Egy friss blog, ami utat mutathat a nőknek karrierjük egyengetésében.
És valószínűleg a legnépszerűbb blog mind közül, ám én szeretném kitüntetni:
7. Gazdagmami.hu: http://www.gazdagmami.hu/blog/blog-2 Vida Ági blogja, aki 2008 óta inspirál és kitartásra ösztönöz, köszönöm neki! 

Az én kérdéseim a díjazottakhoz:

 

1.      Mik a terveid, céljaid, hol szeretnél 1 év múlva tartani a munkában és az életedben?
2.     Készülsz valamilyen új dologra a blogod kapcsán?
3.     Mi a legnagyobb álmod az életben?
4.     Mi a küldetésed, aminek beteljesítéséhez a blogod is hozzájárul?
5.     Miért különleges, amit csinálsz? Hogyan tűnsz ki a versenytársid közül?

Örülök, hogy továbbadhatom ezt a díjat, remélem Ti is ennyire örültök neki, mint én. Jó móka volt a kérdéseket megválaszolni, nagyon kíváncsi vagyok a válaszaitokra és remélem, hogy mindannyiónknak gyümölcsöző lesz ez a díj!

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése