2014. július 18., péntek

Egy újabb Home Staging projekt története 2. rész

Sok szép érdekes munka talált meg az elmúlt időszakban, így nem az írás volt a középpontban, de most igyekszem pótolni a lemaradást!

Folytatva a dunaparti ház történetét:

A tulajdonos hölgy elkötelezte magát mellettem és a Home Staging mellett, remélte, hogy sikerre visszük a felkészítéssel a ház eladását, amit akkor már több, mint 1 éve sikertelenül árult.

A tennivalók listája hosszú oldalakon keresztül sorolta az elvégzendő feladatokat, annak ellenére, hogy a ház kiváló állapotban volt és kellően vonzó helyen feküdt, ám csak számomra volt világos, hogy micsoda kincs van kialakulóban! A felkészülés során folyamatosan tartottuk a kapcsolatot a Megbízómmal, néhány ház-megtekintés erre az időszakra is esett, és meglepődve tapasztalta, hogy a módszer mennyire működik. Lelkesen hívott, hogy mennyire le voltak nyűgözve az érdeklődők a háztól, pedig még csak a tennivalók egy részét végezték csak el. Egyre inkább biztos volt benne a Megbízóm, hogy érdemes csinálni, mert az erőfeszítések megtérülnek! A ház sokkal szebb volt az életben, mint ahogyan az akkori hirdetés kínálta!

Az ingatlan eladásában rendkívül nagy szerepe van a lelki tényezőknek is. A tennivalók elvégzésével egyre közelebb kerülnek a tulajdonosok a vágyott célhoz, minden egyes lépés közelebb viszi őket az eladáshoz. A sok pakolás, dobozolás, szanálás pedig megkönnyíti az elválást, és egyre jobban az eladás utáni állapot lesz már a meghatározó a fejükben. Az elválást megkönnyíti a Home Staging, a ház felkészítése közben a tulajdonosok egyre inkább úgy kezdenek tekinteni az ingatlanjukra, mint ami már nem az övék. Teljesen elszemélytelenítjük azt, hogy már ne az eladókra legyen minden egyes részlet jellemző, hanem a leendő lakó érezhesse magának jövendőbeli otthonát látva a falak között.

Mindezen lépések hatására elkészültek a tulajdonosok a házzal, vagy legalábbis úgy vélték hogy elkészültek, hogy mi volt a következő lépés az a következő bejegyzésből kiderül! :)

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése